Familiestuen bryllupslokaler


Egner seg for: 15-36 personer
Gå til forespørsel

Et godsbryllup kan være alt fra et storslått eventyrbryllup med over hundre gjester, til en koselig, liten feiring med en håndfull av deres aller nærmeste. Uansett om dere drømmer om et stort prinsessebryllup eller et lite og intimt bryllup, skaper Losby Gods en vakker og romantisk ramme rundt den store dagen.

Familiestuen er et utmerket bryllupslokale for mindre bryllup med rundt 15-36 personer til bords. Lysebrunt treverk og lune farger på interiøret skaper en varm og trivelig atmosfære, som inviterer til fortrolige samtaler og mange romantiske øyeblikk. Flere store vinduer gir lokalet en lys og åpen følelse, og utsikten mot balkongen og den vakre godshagen er både vakker og avslappende.

Før dere kommer sørger vi for at alle de små detaljene som gjør dagen uforglemmelig er på plass. Bordene dekkes med hvite duker, blomster og lys. Glassene fylles med edle dråper, og på kjøkkenet tilberedes maten med de beste råvarene vi får tak i. Det er også mulig å holde seremonien ute i godshagen før dere setter dere til bords.

Vi tilrettelegger bryllupet for dere uavhengig av om det er et stort eller lite selskap, så det blir akkurat slik dere har drømt om. La alt stresset og nervene fare, og nyt den store dagen, maten, selskapet og hverandre.

Familiestuen kan leies til bryllup fredag og lørdag i tidspunktet 18.00 – 23.00

Velkommen til et koselig bryllup i Familiestuen!

Del denne siden:

Forespørsel


Vi skreddersyr ditt bryllup, tilpasser til deres behov og hjelper dere med planleggingen. Skriv inn ønsket dato for bryllupet, antall personer, og kort om deres ønsker, så sender vi et uforpliktende tilbud.
Hjertelig velkommen til bryllup på Losby Gods!

Din henvendelse vil bli besvart i bookingkontorets åpningstider, som er mandag til fredag kl 08.00 - 16.00.

Dersom din henvendelse haster (utenom våre åpningstider) ber vi deg kontakte vår resepsjon på telefon 67 92 33 00.

Til toppen ▴