Bryllupsmessen 2018


23. september 2018 - Messen er åpen fra 12.00 - 16.30
Gå til forespørsel

For åttende år på rad inviterer vi til en storslått bryllupsmesse på Losby Gods. Tilbring en dag med oss i kjærlighetens tegn enten du er brud, brudgom, forlover, bryllupsgjest eller bare veldig glad i bryllup!

Å planlegge et bryllup kan være både morsomt og overveldende. Fargevalg, tema, lyssetting, musikk og blomster – alt skal passe sammen, og det er lett å overse de små, men viktige detaljene. På bryllupsmessen får du full oversikt over de siste trendene innen brudekjoler, hårfrisyrer, borddekorasjoner og brudebuketter. Her er det mye inspirasjon å hente for dere som nettopp har begynt å planlegge bryllupet, og for dere som ser etter de små detaljene som utgjør prikken over i’en i bryllupsarrangementet.

Få friske innspill og inspirasjon til bryllupsmenyen, pyntingen, brudebildet og gavelisten. Kanskje får du ideen til hvordan du kan skape «det lille ekstra» som forvandler bryllupsdagen deres til en uforglemmelig opplevelse som både brudeparet og gjestene husker og snakker om i årene som kommer.

Vi byr på mange spennende utstillere, catwalkshow, minikonserter, danseoppvisninger og spennende goodiebags. Bli inspirert og få en hel dag spekket med bryllupsstemning, opplevelser, ideer og spennende øyeblikk! Messen åpner klokken 12:00 og stenger klokken 16:30. Brudeshowet ledes av vakre Katarina Flatland.

Hjertelig velkommen til bryllupsmesse på Losby Gods!

Katarina Flatland - konferansier på bryllupsmessen Deres Dag 2018

Billetter til messen kan kjøpes på Ticketmaster

Show 1 – kl. 13.30

Show 2 – kl. 15.00

Inngang kun til messeområdet selges i døren søndag 23. september – pris kr. 150,- 

Som vanlig har vi med oss fantastiske utstillere –  Se utstillerlisten for bryllupsmessen 2018 her

Ta med deg din kjære og la romantikken blomstre. Bo på Losby Gods fra kvelden før bryllupsmessen.

 


Hairport_Utstiller bryllupsmesse Losby Gods

Hairport_bryllup

Vi ønsker å takke vår trofaste samarbeidspartner Hairport, som stiller opp med sitt kreative team og styler alle modellene til brudeshowene.
Hairport har 20 salonger med dyktige frisører og egne brudemenyer. For inspirasjon anbefaler vi å følge de på Facebook og Instagram.

 

 

 

Forespørsel


Har du spørsmål om årets messe? Ønsker du informasjon om å være utstiller på messen? Ta kontakt med oss.

Din henvendelse vil bli besvart i bookingkontorets åpningstider, som er mandag til fredag kl 08.00 - 16.00.

Dersom din henvendelse haster (utenom våre åpningstider) ber vi deg kontakte vår resepsjon på telefon 67 92 33 00.

Til toppen ▴