Eksklusiv Mat & Vinopplevelse


Med Burgund-viner fra Louis Latour

Vingården Louis Latour drives i dag av den syvende Louis Latour, som er 11. generasjons vinmaker, siden oppstarten av vingården i 1797. Vingården består av 48 hektar vinmark i Burgund, Frankrike, hvor alle druene blir håndplukket. I 1997 ble de tatt opp i den eksklusive klubben les Hénokiens, som bare er for familiebedrifter som har eksistert i over 200 år og som fremdeles bærer navnet av grunnleggeren. De har også den største samlingen av Grand Cru-vinmarker i hele Côte d’Or.

I samarbeid med produsenten Louis Latour og Palmer Group inviterer vi til eksklusiv vinsmaking og viltmiddag!

Denne kvelden dekker vi runde åttepersoners bord i Vintage, et av våre unike chambre séparée.. I tillegg til nydelig mat og vinsmaking av seks ulike viner fra Louis Latour får du mulighet til å bli kjent med andre mat & vininteresserte.

Vinsmaking under middagen med Patrick Finance fra Louis Latour, og en unik mulighet til å spørre eksperten på disse vinene om det du lurer på!

Bestilling av opphold med eksklusiv vinsmaking til reservations@losbygods.no – Telefon 67 92 33 33.

Praktisk informasjon

Dato Lørdag 22. oktober 2022   (kl 18:00)

PrisPris for to personer i dobbeltrom kr. 7495,- / Pris for en person i enkeltrom kr. 4395,-
Prisen inkluderer: Overnatting i enkelt/dobbeltrom med herregårdsfrokost, 3-retters viltmiddag, aperitiff og vinsmaking med eksklusive viner fra en av de mest anerkjente vingårdene i Côte de Nuits.

Pris for eksklusiv mat & vinopplevelse for ikke boende - kr. 2995,- per person. Inkluderer 3-retters viltmiddag, aperitiff og vinsmaking med eksklusive viner fra en av de mest anerkjente vingårdene i Côte de Nuits.

Bestilling av opphold til reservations@losbygods.no | Telefon 67 92 33 33

Del denne siden:

Til toppen ▴