Historisk weekend


Herskapelig opplevelse på Losby Gods

Losby Gods har gleden av å invitere til en unik historisk weekend! I samarbeid med Lørenskog Historielag gir vi dere et innblikk i godsets storhetstid med utstilling av historiske gjenstander, historisk vandring inne på godset og tur til Vasshjulet.

God mat og drikke har alltid stått på menyen når godseiere, vertskap og ansatte har tatt imot gjester på Losby. Da Lorentz Meyer Boeck og hans kone Kathrine Boeck bodde på Losby var det staselige godset et populært sted for selskaper. Spesielt i jakttiden på høsten var det stor aktivitet både i skogen og inne i de vakre stuer og salonger. Godseierparet var meget gjestfrie og opptatt  av å være et godt vertskap for sine gjester. Alle som besøkte godset i jaktsesongen fikk servert deilige viltretter komponert av kokka Gunvor Kolstad i samarbeid med godseieren.

I dag videreføres tradisjoner fra storhetstiden, og vi serverer «historisk 5-retters viltmeny» i den gamle delen av godset når du bor hos oss på historisk weekend.

Historisk weekend på Losby Gods inkluderer overnatting i et av våre komfortable værelser og herregaardsfrokost i en natt, inngang til utstilling, historisk vandring, aperitiff og historisk 5-retters viltmiddag i Gamlegodset.

Book Historisk opphold på Losby Gods

Praktisk informasjon

Dato Lørdag 23. oktober 2021   (kl 12:00 - 23:00)

Pris4995,- for to personer i dobbeltrom

- Inkluderer overnatting og herregaardsfrokost
- Inngang til utstilling med servering av kaffe og bakst
- Historisk vandring
- Aperitiff og historisk 5-retters viltmiddag

Del denne siden:

Til toppen ▴