Jul på Losby Gods


Utenfra, i den tunge snøen, kan man se varmen som stråler ut fra de store vinduene. Der inne er lysene tent, det er fyr på peisen, lystige toner trenger seg gjennom tømmerveggene og ut i stillheten.
Gå til forespørsel

Utenfra, i den tunge snøen, kan man se varmen som stråler ut fra de store vinduene. Der inne er lysene tent, det er fyr på peisen. Lystige toner trenger seg gjennom tømmerveggene og ut i stillheten. Julen handler om å nyte, glede seg og kose seg sammen med de menneskene man setter pris på. Det handler om duften av granbar, nystekt ribbe og blafrende stearinlys som speiler seg i blanke julekuler.

For mange familier og vennegrupper har det blitt en årlig tradisjon med en julelunsj eller julebord på Losby Gods. Inviter noen du er glad i til en avslappende kveld med koselig julestemning og god mat og drikke. Ta et velfortjent avbrekk fra den travle julestria, og unn deg et velsmakende måltid, julehygge og gode samtaler rundt bordet på et julepyntet gods.

Losby Gods har over hundre års erfaring med å arrangere juleselskaper, og har gjennom alle tider vært opptatt av å servere god og smakfull mat. I vårt tradisjonsrike gods er det julestemning i alle rom. Juletreet er pyntet, julelysene er tent og behagelige toner strømmer fra høyttalerne. Vil du gjøre noe ekstra ut av juleselskapet anbefaler vi å starte kvelden med en stemningsfull tur med kanefart og dombjeller gjennom den snødekte skogen.

Årets sesong starter med julebordshelgen 26 – 27. november. Julelunsj på ukedagene starter fra mandag 22. november.

Ta kontakt med hovmester på e-post eller telefon 67 92 33 11 for bestilling eller forespørsel om julearrangement.

La julestria ligge og tilbring en fredelig og hyggelig kveld med oss. Velkommen til bords!

Velkommen til bords!

Del denne siden:

Forespørsel


Ta kontakt for tilbud på juleselskap, familiesøndag, lunsj eller julekonferanse på Losby Gods.

Din henvendelse vil bli besvart i bookingkontorets åpningstider, som er mandag til fredag kl 08.00 - 16.00.

Dersom din henvendelse haster (utenom våre åpningstider) ber vi deg kontakte vår resepsjon på telefon 67 92 33 00.

Til toppen ▴