VAMP – Sommerkonsert 2022


I den vakre godshagen på Losby Gods - 28. juli 2022

Klikk her for å kjøpe billetter

I tre tiår har de levert. Hundrevis av sanger om det å være menneske. Om kjærlighet og sorg, myter og skrømt, ærlighet og svik, døden og livet. Og havet. Vamp tilhører eliten av norsk musikkliv. De har utviklet et spesielt uttrykk i møtet mellom musikk og lyrikk som har truffet den norske folkesjelen. De har oppnådd massevis av heder og ære, bl.a 5 Spellemannspriser, Prøysenprisen og Medaasprisen . De har gitt ut 18 album og solgt over en million plater. Deres nyeste utgivelse «Tiå det tar» fikk gjennomgående strålende kritikker og høye
terningkast fra anmelderne og noen mente sågar at dette er Vamps beste utgivelse så langt. Katalogen er full av kjente og kjære sanger som de øser av på konsertene sine.

Sommerkonsertene deres er ofte knyttet til kulturhistoriske og naturskjønne steder og torsdag 28. juli er det Losby Gods sin tur til å ønske det folkekjære bandet velkommen!

Bestill ditt opphold med billett til konserten her! 

Konserten avholdes ute, i den vakre godshagen, med utsikt mot Østmarka.
Ta gjerne med noe å sitte på dersom du ikke ønsker å sitte på plenen. (Losby Gods har stoler til gjester som bor på hotellet) 

Billetter til konserten kjøpes på Ticketmaster

Godshagen på Losby Gods       

Praktisk informasjon

Dato Torsdag 28. juli 2022   (kl 19.00)

PrisOpphold i enkeltrom / dobbeltrom inkludert billett: kr. 2380,- / 3180,- (oppgrader til balkongrom for kr. 400,-)

Billett til konserten: kr. 480,- / Ledsager med gyldig ledsagerbevis og barn under 12 år betaler kun billett-avgift, kr. 15,-

Ta gjerne med pledd eller stol å sitte på dersom du ikke ønsker å sitte rett på plenen.

Del denne siden:

Til toppen ▴