VAMP – Sommerkonsert 2023


I den vakre godshagen på Losby Gods - 25. august 2023

Klikk her for å kjøpe billetter

I tre tiår har de levert. Hundrevis av sanger om det å være menneske. Om kjærlighet og sorg, myter og skrømt, ærlighet og svik, døden og livet. Og havet. Vamp tilhører eliten av norsk musikkliv. De har utviklet et spesielt uttrykk i møtet mellom musikk og lyrikk som har truffet den norske folkesjelen. De har oppnådd massevis av heder og ære, bl.a 5 Spellemannspriser, Prøysenprisen og Medaasprisen . De har gitt ut 18 album og solgt over en million plater. Deres nyeste utgivelse «Tiå det tar» fikk gjennomgående strålende kritikker og høye
terningkast fra anmelderne og noen mente sågar at dette er Vamps beste utgivelse så langt. Katalogen er full av kjente og kjære sanger som de øser av på konsertene sine.

For andre gang i historien inviterer vi til Vamp til konsert i godshagen. Fredag 25. august ønsker vi det folkekjære bandet velkommen tilbake!

Bestill ditt opphold med billett til konserten her! 

Bestill bord i restauranten før konsert! Buffet med varme og kalde retter  fra kl. 16.00 – 19.00 – Bordbestilling hovmester@losbygods.no, Telefon 67 92 33 11

Uteservering på terrassen åpner kl. 16.00.

Konserten avholdes ute, i den vakre godshagen, med utsikt mot Østmarka.
Ta gjerne med noe å sitte på dersom du ikke ønsker å sitte på plenen. (Losby Gods har stoler til gjester som bor på hotellet) 

Billetter til konserten kjøpes på Ticketmaster

 

Praktisk informasjon

Dato Fredag 25. august 2023   (kl 18:00)

PrisOpphold i enkeltrom / dobbeltrom inkludert billett: kr. 2590,- / 3290,- (oppgrader til balkongrom for kr. 400,-)

Buffet i restauranten med kalde og varme retter, fra kl, 16.00 - 19.00 - kr. 595,- per person. Uteservering på terrasen er åpen fra k. 16.00.

Ønsker du bare billett til konserten kjøpes denne på Ticketmaster.

Ta gjerne med pledd eller stol å sitte på dersom du ikke ønsker å sitte rett på plenen.

Del denne siden:

Til toppen ▴