Losby Golfklubb


1500 Medlemmer fra 5 år til 90 år - på et av Norges beste golfanlegg

Anlegget ligger i den naturskjønne Losbydalen i Lørenskog kommune i Akershus, og består av 27 hull (18+9), driving range og gode treningsfasiliteter, samt proshop og simulatorsenter med fem golfsimulatorer for vinterbruk. I direkte tilknytning til anlegget ligger også vakre Losby Gods, et populært kurs- og konferanse hotell med 70 rom og gode fasiliteter.

Lørenskog golfklubb ble stiftet 9. september 1994, men skiftet navn til Losby Golfklubb etter av byggingen av banene hadde startet i 1997. Banene er designet av den kjente svenske arkitekten Peter Nordwall, og har huset flere store turneringer siden åpningen i august 1999, senest Norwegian Challenge i august 2013, og har holdt sin posisjon som en av de beste i landet siden den åpnet.

Losby Golfpark AS er ansvarlig for driften av anlegget, mens Losby Golfklubb er ansvarlig for idrettslig drift og utvikling.

Klubben har mange aktive komiteer; Herrekomitéen, Damekomitéen, Juniorkomitéen og Seniorkomitéen tar seg av de forskjellige medlemsgruppene sammen med Turneringskomitéen og Klubbkomitéen. I 2013 ble Losby Kompagniet opprettet som en støtte for Marshall og en velkommende funksjon overfor besøkende og klubbmedlemmer. Losby Kompagniet består av ildsjeler som ønsker å bidra til at Losby fremstår på best mulig måte.

Velkommen til Losby Golfklubb!

Se Losby Golfklubbs nettsider her

Del denne siden:

Til toppen ▴