Oscar Aften


Rød løper, flotte kjoler, glamour og utsøkt champagne
Gå til forespørsel

Velkommen til Oscar Aften på Losby!
Kvinner i glitrende kjoler og smokingkledde menn på rød løper. Blinking fra blitzene, prisdryss og bobler i glassene. Jublende vinnere. Rørende takketaler. Den storslåtte herregården Losby Gods er et perfekt sted for en skikkelig glamorøs fest i ekte Hollywood-stil. Har du lyst til å ta med dine ansatte på et helt spesielt arrangement er Oscar Aften på Losby Gods en opplevelse de sent vil glemme.

Men før den store festen skal dere selvfølgelig lage film. Dette er en morsom aktivitet som skaper entusiasme og engasjement hos deltakerne. Enten det gjelder å synliggjøre verdier, hendelser, produkter eller en historie er konseptet «Kveldens Oscar» et event som vil bli husket og snakket om i ettertid.

Dere starter med et kjapt introduksjonskurs i historieutvikling og kamerabruk. Deretter deles deltakerne opp i lag og velger regissør, kameramann og skuespillere. Tar du rollen som statist, eller går du får den gjeve hovedrollen? Vi bidrar med profesjonell regissør og klippere som gir dere tips underveis og hjelper dere å sette sammen filmen. Etterpå er det tid for Oscar Aften. Her blir det nominasjoner, kåring av vinneren og prisutdeling. Det hele avsluttes med en storslått gallamiddag og en uforglemmelig Oscarfest.

Arrangementet kan skreddersys etter gruppens behov. Oscar Aften på Losby Gods kan vare en ettermiddag, en helaften eller gå over flere dager. Hvilket tema filmene skal handle om velger dere selv. Ta kontakt med oss for forslag og tilbud på Oscar Aften på Losby Gods, og gjør deg klar til å holde takketalen!

Dette er en morsom aktivitet som skaper entusiasme hos deltagerne. Enten det gjelder å synliggjøre verdier, hendelser, produkter eller en historie, – er konseptet «Kveldens Oscar» et event som vil husket i ettertid. Det hele avsluttes med en uforglemmelig Oscarfest!

Mer informasjon om Oscar aften

Praktisk informasjon

VarighetEtter avtale
Antall50 - 300 deltagere
PrisinformasjonPå forespørsel.
SesongHele året
HvorLosby Gods

Del denne siden:

Til toppen ▴