Hjemmekontor


Hjemmekontor i historiske og ærverdige omgivelser
Gå til forespørsel

Er du lei av hjemmekontor, av å se de samme veggene hver dag og savner du at noen lager lunsjen for deg? Gjennom årenes løp har adelsmenn, politikere, forretningsmenn og bedriftsledere tatt mange viktige avgjørelser mellom de gamle, knirkende treveggene på Losby Gods. Tallrike idéer og planer har sett dagens lys i møterommene.

Nå kan du sjekke inn på «hjemmekontor» på Losby Gods og få arbeidsro i rolige og historiske omgivelser og når det er tid for lunsj serverer kjøkkenet hjemmelaget, tradisjonsrik mat som tilfører kroppen og hodet ny energi. Kom til dekket bord og nyt en deilig 2-retters lunsj i vår restaurant.

Og kanskje det beste med å tilbringe arbeidsdagen hos oss – den fantastiske naturen rundt godset. Ta pausen ute i frisk luft , strekk på beina og få overskudd og arbeidslyst resten av dagen.

*Hjemmekontor inkludert lunsj servert i restauranten fra kr 675,- i januar. (Prisen gjelder for 1 person) 

Ta kontakt med vår booking for spørsmål og reservasjon av hjemmekontor på reservations@losbygods.no eller telefon 67 92 33 33 (telefon-tid mandag-fredag 08.00 – 16.00)

*Er dere flere som ønsker å sitte å jobbe i et møterom hos oss, vil priser for dagmøte være gjeldene. Vi sender dere gjerne et tilbud på dette.

Del denne siden:

Forespørsel


Din henvendelse vil bli besvart i bookingkontorets åpningstider, som er mandag til fredag kl 08.00 - 16.00.

Dersom din henvendelse haster (utenom våre åpningstider) ber vi deg kontakte vår resepsjon på telefon 67 92 33 00.

Til toppen ▴