Priser


Her finner du mer informasjon om våre ulike priser og prisgaranti.

Hos oss kan du enkelt bestille rom, selskapslokale eller konferanserom på telefon, e-post eller online. Book et dobbeltrom med nydelig utsikt og herregårdsfrokost, eller unn deg en av våre luksuriøse suiter. Bestill en staselig selskapsmiddag, en konferansepakke med aktiviteter og måltider, eller en golfpakke med overnatting, frokost, 4-retters middag og greenfee-billett til vår flotte 18-hulls golfbane.

Mange av prisene våre varierer ut fra dato og tilgjengelighet, men når du først har bestilt er det enkelt å oppgradere, endre eller komme med spesifikke ønsker senere.

Med vår prisgaranti garanterer vi at du alltid får den laveste prisen når du bestiller direkte på våre nettsider. Det gjelder enten du bestiller hotellrom, selskapslokale, bryllup, gavekort eller konferanserom. Finner du en lavere pris med de samme vilkårene et annet sted, får du mellomlegget tilbake.

Les mer om vår prisgaranti her.

Alle oppgitte priser er veiledende, og gjelder for inneværende år. For firmaer med bedriftsavtale vil avtaleprisene gjelde.

Vi skreddersyr både private selskap og bedriftsarrangementer for store og små grupper. Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon, prisoverslag til ditt arrangement og forslag til menyer og aktiviteter.

Alle oppgitte priser er inkludert mva. Vi tar forbehold om endringer.

 

Til toppen ▴