Bryllupsmessen


Bli inspirert på den årlige bryllupsmessen Deres Dag på Losby Gods – 23. september 2018.
Gå til forespørsel

For åttende år på rad inviterer vi til en storslått bryllupsmesse på Losby Gods. Tilbring en dag med oss i kjærlighetens tegn enten du er brud, brudgom, forlover, bryllupsgjest eller bare veldig glad i bryllup!

Å planlegge et bryllup kan være både morsomt og overveldende. Fargevalg, tema, lyssetting, musikk og blomster – alt skal passe sammen, og det er lett å overse de små, men viktige detaljene. På bryllupsmessen får du full oversikt over de siste trendene innen brudekjoler, hårfrisyrer, borddekorasjoner og brudebuketter. Her er det mye inspirasjon å hente for dere som nettopp har begynt å planlegge bryllupet, og for dere som ser etter de små detaljene som utgjør prikken over i’en i bryllupsarrangementet.

Få friske innspill og inspirasjon til bryllupsmenyen, pyntingen, brudebildet og gavelisten. Kanskje får du ideen til hvordan du kan skape «det lille ekstra» som forvandler bryllupsdagen deres til en uforglemmelig opplevelse som både brudeparet og gjestene husker og snakker om i årene som kommer.


losby_mari

Losby Gods ligger i fredelige og vakre omgivelser, og har i mange år vært et svært populært bryllupslokale for Oslo og Akershus. Hos oss går mellom 60 og 80 store og små bryllup av stabelen hvert år. Vi vet hva som skal til for å gjøre den store dagen til en minnerik opplevelse for brudepar og gjester, og hvilke små detaljer det kan være lett å glemme i det store bildet. På den årlige bryllupsmessen ønsker vi å samle våre samarbeidspartnere og leverandører, og bidra med vår kunnskap og kjennskap til bryllupsindustrien. Her møter du bryllupsplanleggere og leverandører innen interiør, klær, catering, blomster, smykker, dekor og fotografi. Målet deres er å bidra med sin erfaring og kunnskap slik at dere kan skape deres unike drømmedag, enten dere planlegger et stort og formelt kirkebryllup eller et lite hageselskap med intim atmosfære.

Her kan du se utstillerlisten fra bryllupsmessen 2017

Vi byr på mange spennende utstillere, catwalkshow, minikonserter, danseoppvisninger og spennende goodiebags. Bli inspirert og få en hel dag spekket med bryllupsstemning, opplevelser, ideer og spennende øyeblikk! Messen åpner klokken 12:00 og stenger klokken 16:30.

Hjertelig velkommen til bryllupsmesse på Losby Gods!

Praktisk informasjon

Dato Søndag 23. september 2018   (kl 12.00 - 16.30)

PrisInngang: Pris pr. person kr 250,-
inkl. brudeshow, messeinngang og goodiebag.

Show 1: 13.30. Show 2: 15.00.

Billetter kjøpes på ticketmaster.no

Forespørsel


Ønsker du å være utstiller på årets bryllupsmesse?
Ta kontakt med vår salgsansvarlig, Mari Hannaseth Matthews.
m.matthews@losbygods.no / Telefon 997 45 992

Din henvendelse vil bli besvart i bookingkontorets åpningstider, som er mandag til fredag kl 08.00 - 16.00.

Dersom din henvendelse haster (utenom våre åpningstider) ber vi deg kontakte vår resepsjon på telefon 67 92 33 00.

Til toppen ▴