Dagen før bryllupsmessen


Kom i stemning til den årlige bryllupsmessen med en romantisk kveld på Losby Gods
Gå til forespørsel

Myke roseblader på bordet. Smakfulle retter og nydelig vin. På vårt tradisjonsrike og romantiske gods er det lett å komme i bryllupstemning. Losby Gods arrangerer 60-80 bryllup i året, og den årlige bryllupsmessen vår har blitt et svært populært arrangement. Ta med deg din kjære og overnatt på Losby Gods kvelden før bryllupsmessen. La romantikken blomstre mens dere planlegger bryllupet i fred og ro, og la de vakre og stemningsfulle omgivelsene stimulere kreativiteten og fantasien om hvordan deres perfekte bryllupsdag skal se ut.

Hvor mange etasjer skal bryllupskaken ha? Skal bordkortene ha samme farge som invitasjonene? Hvilke blomster skal det være i brudebuketten, og skal bruden ankomme i limousin, veteranbil eller kanskje ridende på hesteryggen? Et bryllup består av mange små detaljer, og hver eneste beslutning er viktig for at dagen blir alt dere har drømt om. Omgi dere med velvære, nydelig mat, vakker natur og stillhet. La tankene om drømmedagen få vandre fritt mens dere nyter tiden og hverandre.

Start ettermiddagen med jordbær og en flaske musserende vin på rommet, og nyt den vakre utsikten fra balkongen. Gå turer i den stille skogen, eller trekk dere tilbake og tilbring litt etterlengtet kvalitetstid sammen på hotellet i fred og ro, bare dere to. Planlegg borddekorasjonene, bryllupsmenyen og brudevalsen over en nydelig 5-retters middag komponert av vår kjøkkensjef. Dagen etter kan dere unne dere en rolig og avslappende morgen, før dere fyller på energilageret med en deilig herregårdsfrokost i vår trivelige restaurant.

Klokken 12 braker det løs med bryllupsmessen! La dere inspirere av våre samarbeidspartnere som viser frem de siste trendene innen brudekjoler, blomsterdekorasjoner, bordpynt og catering. Bryllupsmessen «Deres dag» arrangeres hvert år på Losby Gods i september. Her presenterer vi en spennenende blanding av leverandører som alle har en ting til felles; å gjøre deres bryllup til en perfekt dag.

Her blir det flere timer spekket med catwalkshow, minikonserter, danseoppvisning og mange spennende utstillere som kan bidra med inspirasjon og ideer til drømmedagen deres.

Nyt tiden og hverandre med en herlig kveld på Losby Gods, før dere lar ideene og inspirasjonen flomme på bryllupsmessen!

Pris pr. person i balkongværelse kr. 1795,-

Inkluderer inngang til bryllupsmessen med catwalkshow, overnatting i deluxe balkongværelse, jordbær og Losbys egen musserende vin servert på værelse ved ankomst, kjøkkensjefens femretters middag og herregaardsfrokost.

Prisen gjelder kun dagen før bryllupsmessen!

Del denne siden:

Forespørsel


Din henvendelse vil bli besvart i bookingkontorets åpningstider, som er mandag til fredag kl 08.00 - 16.00.

Dersom din henvendelse haster (utenom våre åpningstider) ber vi deg kontakte vår resepsjon på telefon 67 92 33 00.

Til toppen ▴