Ut på tur


Fantastiske turmuligheter hele året

Omringet av nydelige dype skoger, flotte turstier og vakre innsjøer. Her har du uante turmuligheter vår, sommer, høst og vinter. Losby Gods er omtalt som perlen i Østmarka. Vi er omringet av nydelige dype skoger, flotte turstier og vakre innsjøer. Her har du uante turmuligheter vår, sommer, høst og vinter. Piknik i det grønne, kanotur, eller rett og slett bare en frisk joggetur på morgenkvisten. Vi har tips, erfaring og kart. God tur!

Mønevann


De flotte skogsveiene 15 minutters gange fra hotellet finner du Mønevann. Dette er en nydelig badeplass, med gressplener, sandstrand, stupebrett og svalberg. Her kan man bade, slappe av og kose seg. Det er også grillmuligheter her.

 

Turløyper


Det er milevis med oppmerkede turløyper innover i Losby marka, sommer som vinter. Vi tilbyr kart i resepsjonen, dersom det er ønsket. God tur!

 

Sykkelturer


De flotte skogsveiene innover i marka innbyr også til spennende sykkelturer. Om det bare er for en ettermiddagstur inn til Mønevann for et bad, eller en hel dagstur med medbrakt niste, er sykkel tur i Losby en flott aktivitet. Sykler leies ut gratis til hotellets gjester og bør forhåndsbestilles.
Godset disponerer 3 sykler. Utover dette leier vi inn sykler på forespørsel.

 

Kanoutleie


Mønevann og Gjetsjøen er de to første vannene man kommer til i Losbydalen. Disse to innsjøene innbyr til flotte opplevelser «sjøveien». Utover det finnes det uttallige vann innover i marka. Kano leies ut på Losby kommunale Besøksgård. Vi kan formidle kontakt for våre gjester når det gjelder bestilling og reservasjon. Kontakt resepsjonen på hotellet for videre informasjon.

 

Turkart – Losby Gods

Skikart – Losby Gods

Joggekart – Losby Gods

Brosjyrer og magasiner


Opplevelser på Losby Gods 2018

Opplevelsesbrosjyren 2018

Les om romantikk på godset, herregårdsmord, mat & vinopplevelse og mye mer i vår opplevelsesbrosjyre.

Last ned

Selskapsbrosjyren

Skal du arrangere selskap? Bli inspirert – Last ned vår selskapsbrosjyre.

Last ned
Gods & Golf 2015

Gods & Golf 2015

Losby Gods sitt eget magasin – en spennende samling med gamle og nye historier om livet på Losby og området rundt oss.

Last ned
Til toppen ▴