Yoga Weekend – AVLYST


Hjertelig velkommen til en innholdsrik og variert yogaweekend på vakre Losby Gods.
Gå til forespørsel

Du vil gjennom disse to dagene få oppleve flere yogaformer, fra det helt rolige, stressreduserende og rehabiliterende til mer fysisk krevende gjennom timer i Vinyasa Flow, Yin-Yoga og MediYoga (medisinsk yoga) Du kommer også til å oppleve et magisk lydbad. Yogaen som undervises denne helgen passer for alle nivåer, enten du er en erfaren yogini eller er helt ny til yoga og har lyst til å prøve ut ulike typer yoga for første gang.

Vinyasa Flow, Yin-Yoga, MediYoga og Gong Bad

Vi starter lørdag formiddag med en energi-aktiverende Vinyasa Flow time med Tone før lunsj. Tone har lang erfaring med å undervise yoga og er veldig flink til å tilpasse timene for alle nivåer.

Etter lunsj blir det en nydelig og rogivende Yin-Yoga time hvor vi jobber med å gi slipp på stress og spenninger – balsam for kropp og sjel, som et yoga-spa.

Etter en kortreist og helsebringende middag samles vi i den storslåtte Meyersalen for en økt med balanserende MediYoga etterfulgt av et fantastisk rogivende Gong Bad – det ultimate avspenningsverktøyet. Et Gong Bad har ingen ting med vann å gjøre, men er som en liggende konsert med en heftig effekt på både kropp, sjel og sinn.

Finn din energi og behold den!

Søndagen starter med en ny dynamisk morgenpraksis før frokost, før du etter frokost får muligheten til å delta på foredraget: «Finn din energi og behold den», et foredrag hvor du lærer om energisystemet ditt og får enkle øvelser for hvordan du selv kan øke og ikke minst holde på din energi, også i krevende situasjoner som livet gir oss innimellom. Etter lunsj avslutter vi yogahelgen med et yogaprogram for økt energi og flyt, samt med en lang Gong-avspenning.

Programmet er lagt opp med gode rom for pauser med mulighet for å trekke seg tilbake, gå en tur i de fantastiske omgivelsene eller til å bare kunne sitte og nyte livet i en av de mange vakre salongene i gamle-delen av godset som blir vår eksklusive del denne helgen. Vi får en egen matsal i gamle-godset med mat og drikke komponert spesielt for oss denne helgen. Dette er en fantastisk mulighet til å kunne oppleve et oppbyggende avbrekk fra hverdagen gjennom en helg i «retreat-bobla», uten å måtte reise langt av sted. I omgivelser som oser av sjel og sjarme og med yogaklasser som ledes av erfarne yogalærere som til daglig driver Spiren Yoga i Rælingen.

Losby Gods ligger bare 20 minutter fra Oslo og 30 minutter fra Gardermoen, og vi tilbyr gratis parkering under hele oppholdet.

For mer info om yoga-delen av helgen: Ta kontakt med Monica på mail: post@spirenyoga.no
For øvrige henvendelser: Ta kontakt med Losby Gods på e-post: hovmester@losbygods.no

Praktisk informasjon

Dato Lørdag 28. mars 2020   (kl 09:00 - 22:00)

Søndag 29. mars 2020   (kl 08:00 - 16.30)

PrisPris per person for hele arrangementet inkludert alle Yogatimer, foredrag, frokost, 2 x lunsj, 1 x middag, mellommåltider, overnatting og historisk vandring:
enkeltrom kr. 4595,- / dobbeltrom kr. 3995,- per person.
Goodiebag til alle som bestiller innen 15. januar 2020.

Del denne siden:

Forespørsel


AVLYST!!! Velkommen til en spennende og innholdsrik Yoga weeken på Losby Gods.
Vår Yoga retreat inkluderer 5 forskjellige Yogatimer, foredrag, frokost, 2 x lunsj, 1 x middag, mellommåltider, overnatting og historisk vandring
Bestill innen 15. februar 2020 og få en spennende Goodiebag.

Din henvendelse vil bli besvart i bookingkontorets åpningstider, som er mandag til fredag kl 08.00 - 16.00.

Dersom din henvendelse haster (utenom våre åpningstider) ber vi deg kontakte vår resepsjon på telefon 67 92 33 00.

Til toppen ▴