Boecks Bar


Len deg tilbake i myke sofaer, nyt den lune atmosfæren og tilbring en hyggelig kveld i godseierens bar

Boecks Bar ligger i hotellets første etasje rett ved restauranten, og er et hyggelig samlingssted både før og etter middag. Slå deg ned i en av de komfortable stolene eller sofaene og nyt et glass vin med gode venner, eller ta plass ved baren og bli kjent med noen nye mennesker.

Boecks Bar er oppkalt etter den tidligere godseieren Lorentz Meyer Boeck som flyttet inn på godset sammen med sin kone Kathrine Brinch i 1893. Ekteparet Boeck, som var godsets første fastboende, sa sjeldent nei til en fest eller hyggelig selskap. Med sin gjestfrihet og velståenhet forvandlet de godset til en møteplass for hovedstadens elite, med selskaper og festligheter som ikke gikk i glemmeboken med det første.
Start ettermiddagen eller avslutt kvelden her i godseiernes ånd med noe godt i glasset og gode samtaler. I Boecks Bar kan du nyte den lune atmosfæren med en iskald brus, en kopp rykende varm kaffe, et glass øl eller vin fra godsets egen vinkjeller. Spør gjerne våre erfarne bartendere om anbefalinger til alkoholholdige og alkoholfrie drinker.

Boecks Bar er åpen hver kveld fra klokken 18:00 (utenom på søndager).

Del denne siden:

Til toppen ▴