Julelunsj mandag til fredag


Tente lys, skinnende julekuler og tradisjonell, norsk julemat. Velkommen til julelunsj fra mandag 22. november 2021.
Gå til forespørsel

Losby Gods ligger ved porten av Østmarka, langt unna travle og folketette kjøpesentre. Her er det fredelig julestemning, hyggelige samvær og deilig julemat. Våre stemningsfulle restaurantstuer er pyntet med juledekorasjoner og tente lys, og kanskje laver snøen fredfullt ned utenfor og legger seg over trærne.

Ta en pause fra julestria og kom til dekket bord på vårt tradisjonsrike gods som har vært vertskap for juleselskaper i over 100 år. For andre har julelunsj på Losby Gods blitt en hyggelig tradisjon og en samling for sosialt lag med gode forretningsforbindelser, kollegaer, venner og familie. I år er det en helt spesiell situasjon for både oss og dere som gjester. Det vil ikke være julebuffet på Losby, men vi serverer en smakfull 2-retters lunsj med tradisjonell julemat.

Hver mandag til fredag dekker vi på bordet, tenner julelysene og sørger for velsmakende mat på bordet. Ta kontakt med hovmester for å reservere bord hovmester@losbygods.no

Velkommen til en stemningsfull julelunsj på Losby Gods!

Pris for 2-retters lunsj kr. 475,- per person.

Del denne siden:

Forespørsel


Ta kontakt for å booke din julelunsj. Alt fra 2 personer, til et helt selskap, vi ønsker dere hjertelig velkommen til Losby Gods!

Din henvendelse vil bli besvart i bookingkontorets åpningstider, som er mandag til fredag kl 08.00 - 16.00.

Dersom din henvendelse haster (utenom våre åpningstider) ber vi deg kontakte vår resepsjon på telefon 67 92 33 00.

Til toppen ▴