Familiestuen selskapslokale


Egner seg for: 15 - 36 personer
Gå til forespørsel

Fortrolige samtaler, tradisjonsrike omgivelser, utsøkt mat og noe godt i glasset. Familiestuen er en av de flotte og koselig stuene i restauranten vår, som passer utmerket for mindre selskap med 15-36 gjester til bords. Lokalet passer perfekt når du vil samle familie og venner til en hyggelig markering av bryllup, dåp, bursdag eller konfirmasjon. Det passer også utmerket for julebord og festmiddager for private grupper og i bedriftssammenheng, for eksempel som en hyggelig avslutning på konferansen eller møtet.

Før dere kommer pynter vi bordene med hvite duker, blomster og levende lys som setter stemningen for en hyggelig og sosial samling. Familiestuen er et lokale med lune, behagelig farger på veggene og innredningen, noe som gir stuen en varm og avslappet følelse. Langs veggen er det flere store vinduer som tilfører lokalet mye dagslys, og den beroligende utsikten mot den vakre godshagen og balkongen er behagelig å hvile øynene på.

Senk skuldrene og la oss ordne med detaljene og alt det praktiske, mens dere nyter middagen og de gode samtalene. Inviter familie, venner, samarbeidspartnere eller kolleger til en nydelig herskapsmiddag, gode samtaler og hyggelig selskap i den sjarmerende og trivelige Familiestuen.

 

Pris for leie av Familiestuen

Del denne siden:

Forespørsel


Vi skreddersyr ditt selskap, tilpasser til deres behov og hjelper dere med planleggingen. Skriv inn ønsket dato, antall personer, og kort om deres ønsker, så sender vi et uforpliktende tilbud. Hjertelig velkommen til selskap på Losby Gods!

Din henvendelse vil bli besvart i bookingkontorets åpningstider, som er mandag til fredag kl 08.00 - 16.00.

Dersom din henvendelse haster (utenom våre åpningstider) ber vi deg kontakte vår resepsjon på telefon 67 92 33 00.

Til toppen ▴