Karen Cudrio


Anbefalt antall: 14 - 30 personer
Gå til forespørsel

Møterommet Karen Cudrio er et lyst og lekkert konferanserom på 25 kvadratmeter. Det ligger i nærheten av romfløyene i hotellets 3. etasje, og passer utmerket for små og mellomstore bedrifter, avdelingsmøter og andre gruppemøter med opptil 30 personer.

Karen Cudrio er et åpent lokale med god plass til ulike bordoppsett. Avhengig av antall deltakere kan dere velge mellom skoleoppsett, U-bord, kinooppsett eller møtebord. Lyse farger på veggene og vinduer med utsikt mot hagen skaper en lys og trivelig atmosfære i rommet.

Ønsker dere å dele opp forsamlingen i mindre grupper, egner Karen Cudrio seg både som konferanserom og grupperom. Det ligger i nærheten av Peder Cudrio, som er et av de større konferanselokalene våre med plass til opptil 60 personer. Rett ved siden av ligger Cudrio Junior, et mindre møterom med plass til 13 personer. Kombiner gjerne to eller tre av Cudrio-rommene for gruppearbeid eller gruppediskusjoner (møterommene må bookes separat).

Konferanselokalet Karen Cudrio er oppkalt etter Peder Cudrios kone. Peder Cudrio var en av hovedstadens rikeste og mest vellykkede kjøpmenn, og familien Cudrio eide en rekke gårder og eiendommer i Losbydalen og Østmarka mot slutten av 1700-tallet. Etter at Peder Cudrio døde tok enken Karen over driften. Hun var kjent som en svært besluttsom og driftig kvinne, og fikk kallenavnet «Cudrona».

Praktisk informasjon

Størrelse25 m²
Skole24 personer
U-bord16 personer
Kino30 personer
Møtebord14 personer

Del denne siden:

Forespørsel


Vi skreddersyr din konferanse og tilpasser til dine behov. Skriv inn ønsket dato for arrangement, antall personer, og kort om deres behov, så sender vi et uforpliktende tilbud innen en time. Hjertelig velkommen til konferanse på Losby Gods!

Din henvendelse vil bli besvart i bookingkontorets åpningstider, som er mandag til fredag kl 08.00 - 16.00.

Dersom din henvendelse haster (utenom våre åpningstider) ber vi deg kontakte vår resepsjon på telefon 67 92 33 00.

Til toppen ▴