Gavekort


Gi bort en uforglemmelig opplevelse til noen du er glad i

Vil du overraske noen du er glad i med en spesiell og annerledes gave? Et gavekort på Losby Gods er den perfekte gaven til den som har alt. Det kan være en romantisk opplevelse til din kjære, en avslappende weekend til et familiemedlem eller et hyggelig julebord til noen som fortjener et lite avbrekk i førjulsstria.

Vi har satt sammen noen ferdige gavekort for deg med overnatting, måltider og opplevelser inkludert. Kjenner du noen som liker å spille golf har vi flere gavekort med overnatting, mat og green fee billett til den flotte golfbanen «Østmork» som ligger rett utenfor døra. Har du lyst til å overraske din kjære med et romantisk opphold hvor dere kan skjemme bort og nyte hverandre har vi et romantisk gavekort med mye god mat og drikke inkludert. Vi har også gavekort på temakvelder som viltaften, Oktoberfest og det populære arrangementet «Herregaardsmord» hvor man er med på å løse et ekte mordmysterium.
Tenker du at et gavekort kan bli oppfattet som en upersonlig gave? Når du kjøper et gavekort på Losby Gods kan du legge til det lille ekstra som gjør det personlig og unikt. For eksempel kan du legge til ekstra måltider med god mat og drikke, et sjokoladefat, en bukett med nydelige roser eller en skål med jordbær og en flaske Champagne eller Cava. Rommet kan oppgraderes til et værelse med balkong, eller en luksuriøs suite for en helt spesiell og uforglemmelig opplevelse.

Under hvert gavekort kan du lese mer om priser, hva det inkluderer og hva du kan legge til. Gavekortet kan også skreddersys fra bunnen. Sett sammen den perfekte gaven med overnatting, mat og opplevelser på Losby Gods til en du er glad i.

Bestill et gavekort til en som fortjener det i dag!

Del denne siden:

Til toppen ▴