Kurs og konferanse


Gjennom tidene har konger, adelsmenn og storkarer diskutert forretninger, trelastpriser og politikk på Losby Gods, i ærverdige omgivelser. Utsikten er den samme, nå som før.
Gå til forespørsel

Arranger kurs og konferanse på Losby Gods og opplev et inspirerende opphold som er skreddersydd etter dine ønsker og behov. Hos Losby Gods kan du og dine kolleger oppleve et møte mellom norsk historie og morderne teknologi, i naturskjønne omgivelser.

Vi tilbyr også en rekke morsomme aktiviteter som vekker konkurranseinstinktet og som utfordrer arrangementets deltakere.

Moderne møterom for kurs og konferanse

Losby Gods tilbyr 16 konferanselokaler i varierende størrelse med kapasitet fra 2 til 180 personer. Våre møterom har alle sin personlige stil, og befinner seg enten i den historiske delen av godset eller i vår nyere del. Innenfor gamlegodsets tømmervegger ligger tidligere gjesterom som i dag er flotte og funksjonelle konferanserom. Her ligger alt til rette for et godt arbeidsmiljø, vinter som sommer – året rundt.

Uansett hvilken del av godset du ønsker å holde kurs eller konferanse i, oppfyller alle våre møterom dagens krav til lys, lyd og luft, og det er selvfølgelig tilrettelagt med alle tekniske fasiliteter.

«Schibsted har brukt Losby Gods i en årrekke som fast kurssted for våre samlinger i Schibsted Sales Academy og også andre typer samlinger. Beliggenheten mellom Oslo og Gardermoen er perfekt –  det er sentralt og lett tilgjengelig, men samtidig fantastisk landlig og stille. De vakre omgivelsene både ute og inne samt et veldig hyggelig og fleksibelt personale er også viktige grunner til at vi stadig vender tilbake til Losby.» – Kathrine Øi Ekås, Head of Schibsted Sales Development

Mat og drikke

Når det er tid for litt påfyll, kan vårt kjøkken servere deg og dine kolleger en hjemmelaget og tradisjonsrik frokost, lunsj og middag. Dersom det er ønskelig å også tilby deltakerne pausemat, har vi satt sammen en egen meny som tilbyr fristende alternativer som nystekte vafler, smørbrød, wraps, varme wienerbrød, forfriskende smoothies og frukt.

Ved ønske om overnatting tilbyr Losby Gods 70 komfortable og moderne værelser i ulik størrelse, hvor du og dine kolleger kan lade batteriene til neste dag.

Vi i Losby Gods skreddersyr gjerne et opphold for deg og dine kolleger med aktiviteter, møterom og værelser – enten dere er en liten eller en stor gruppe. Benytt skjemaet nedenfor og send oss en forespørsel, og du vil motta et uforpliktende tilbud innen en time.

Forespørsel


Arranger kurs eller konferanse på Losby Gods og opplev et opphold som er skreddersydd etter dine ønsker og behov. Skriv inn ønsket dato for arrangementet, antall personer og kort om deres behov, så sender vi et uforpliktende tilbud innen en time. Hjertelig velkommen til konferanse på Losby Gods!

Din henvendelse vil bli besvart i bookingkontorets åpningstider, som er mandag til fredag kl 08.00 - 16.00.

Dersom din henvendelse haster (utenom våre åpningstider) ber vi deg kontakte vår resepsjon på telefon 67 92 33 00.

Til toppen ▴