Beste hotell i og utenfor Oslo


Planlegger du å anlegge Oslo et besøk og vil overnatte på hotell? Det finnes flere gode hoteller i Oslo, også for deg som ønsker å bo utenfor allfarvei og nyte det beste av to verdener – både natur og by.

Dersom du skal bo på hotell i Oslo eller i nærheten, vil det lønne seg å være tidlig ute med booking av rom. Spesielt hvis du skal reise i ferier, for det er da det er størst pågang. Da øker du sjansen for å få akkurat det rommet du vil ha, til den datoen du ønsker.

Er du impulsiv og vil booke kort tid i forveien, lønner det seg å bestille utenom sesongene. Det vil på disse tider ofte være færre gjester. Det beste er likevel å planlegge i god tid. Men hvilket hotell skal du velge?

De beste hotellene i Oslo

Enten du bor i hovedstaden og vil unne deg et hotellopphold i byen, kommer langveisfra med store forventninger til en opplevelsesfylt ferie eller bare trenger en overnatting – så har du sikkert visse behov og ønsker til hotellet du skal bo på.

Vil du ha en sjarmerende og landlig atmosfære med god service og fantastisk mat? Eller er det viktigere med basseng, moderne fasiliteter og en myk seng? Med nesten 150 hoteller og ferieboliger i Oslo, er utvalget enormt.

Ifølge anmeldelser fra besøkende på nettstedet TripAdvisor er det tre hoteller i Oslo som skiller seg ut. Disse er stemt frem som de aller beste:

Thon Hotel Rosenkrantz

Thon Hotel Rosenkrantz Oslo – Dette moderne designhotellet ligger midt i hjertet av Oslo og serverer deg bylivet rett utenfor dørterskelen.

Hotel Continental Oslo – Hotellet der høy kvalitet, klassiske elementer og moderne design går hånd i hånd. Det er et must å besøke ærverdige Theatercafeen og restauranten Eik Annen Etage som ligger i tilknytning til hotellet.

(Foto: Peter Blake, The Thief)

The Thief – Et tidløst elegant, luksuriøst og annerledes hotell på Tjuvholmen.

Felles for de topp tre hotellene i Oslo, foruten den høye kvaliteten og fornøyde gjester, er at alle så og si ligger midt i byen. Men det er ikke alle som trives like godt i storbyen. Mange vil heller foretrekke litt avstand fra hovedstadens kjas og mas.

Er du blant dem som ønsker den samme hyggelige opplevelsen med like god standard, men med en roligere og mer harmonisk atmosfære? Det kan du få dersom du velger et hotell som ikke ligger midt i Oslo-gryta, men som likevel ikke er så langt unna: Losby Gods.

Når du ikke vil bo på hotell midt i Oslo

Det tar nemlig ikke lenger enn 20 minutter med bil å kjøre fra Oslo sentrum til Losby Gods, som ligger på Finstadjordet i Lørenskog. Omringet av natur og et nydelig landskap får du det beste av to verdener. Du får en følelse av ro og fred, samtidig som du har kort vei inn til byen når du ønsker det.

De fleste av våre gjester setter størst pris på nettopp det at Losby ikke er et hotell i Oslo, men at det ligger utenfor allfarvei.

På Hotels.com har besøkende gitt Losby Gods 4 av 5 stjerner, noe som betyr at de fleste rett og slett synes et opphold her er enestående. Mange av dem som har gitt toppkarakter er fornøyde med den avslappende stemningen. De beskriver det videre som et harmonisk og koselig sted for ro og nytelse.

Er du ennå ikke overbevist? Gjestenes gode anmeldelser har også plassert Losby Gods på andre plass over Norges aller beste hoteller i en kåring fra Trivago. Ifølge tilbakemeldingene er det atmosfæren og frokosten som hotellet scorer høyest på blant gjestene. Det er en anerkjennelse vi bærer med stolthet.

Book et herlig opphold på Losby Gods

Vil du booke rom på Losby Gods får du både de beste rommene og de beste betingelsene dersom du bestiller direkte via hjemmesiden. Da blir det i tillegg enklere å oppgradere rommene, dersom du ønsker det.

Du kan også gi bort et opphold på Losby Gods til noen som fortjener det. Velg mellom våre ulike gavekort eller skreddersy en pakke til noen du er glad i.

Del denne siden:

Til toppen ▴