Bryllupslokaler


Magisk bryllup i stemningsfulle lokaler på Losby Gods

Å feire bryllup på et historisk gods omkranset av fredfylt natur er en eventyrlig opplevelse for både brudeparet og gjestene. Et romantisk hagebryllup om sommeren, eller et stilfullt vinterbryllup i et av våre stemningsfulle lokaler. Musikk og høy latter under majestetiske krystallkroner, eller blafrende stearinlys i et romantisk kjellerlokale. Vi har syv bryllupslokaler med hver sin unike atmosfære, som rommer bryllup for alt fra 10 til 140 gjester.

Ta med bryllupsgjestene dine på en reise tilbake i tid i Gamlegodset. Denne delen av hotellet med glitrende krystallkroner, antikke møbler og tregulv som knirker under penskoene ble bygget i 1850. Dere får tilgang til egen garderobe, bar, ballsal, bibliotek, flere salonger og egen balkong med utsikt mot hagen.

Bryllupslokalet Meyersalen er et stort og fleksibelt lokale med plass til opptil 140 personer. Lokalet har god takhøyde, egen balkong som vender ut mot hagen, og majestetiske lysekroner som kaster et høytidelig skinn over arrangementet.

Våre lyse og sjarmerende restaurantstuer passer for bryllup med mellom 10 og 55 gjester. Og for en helt spesiell opplevelse kan du invitere gjestene dine ned i vinkjelleren vår hvor blafrende stearinlys, røde mursteinsvegger og mørkt treverk setter en unik og romantisk spiss på arrangementet.

Losby Gods har arrangert et stort antall bryllup, og vi gjør alltid vårt beste for å oppfylle brudeparets ønsker. Ta med egne blomster og borddekorasjoner, eller la oss ordne alle detaljene. Suppler kakebordet med hjemmelagde kaker, eller la oss stå for all serveringen. Uansett sørger vi for at dere får en fortryllende dag som oppfyller alle drømmene og forventningene deres.

Velg ditt drømmelokale, og ta kontakt med oss for et prisoverslag på ditt bryllup!

 

Del denne siden:

Til toppen ▴