Overnatting


Overnatt på godset og tilbring natten i sengen til Haakon VII
Gå til forespørsel

I gamle dager kom gjestene til Losby Gods for å delta på selskapeligheter som varte over flere dager. De ble innlosjert på flotte overnattingsrom i godsets 2.etage. Tradisjonen tro, ønsker vi å tilby våre selskapsgjester muligheten til å overnatte på godset og tilbringe natten i flotte omgivelser. Vi tilbyr 70 doble værelser, hvorav 5 er suiter.

La oppholdet ditt på Losby bli en helhetlig opplevelse som blir avsluttet med en flott herregaardsfrokost før du begir deg ut på hjemreisen.

 

For vertskap og brudepar


Vi har spesialpriser på overnatting for gjester i forbindelse med selskap som arrangeres på Losby Gods. Ta kontakt med vår selskapskoordinator for priser og tilgjengelighet til ditt arrangment.
Vi garanterer at du alltid får de beste prisene på overnatting ved bestilling direkte til hotellet eller på vår hjemmeside. Dersom du opplever at dette ikke stemmer ber vi deg ta kontakt med oss på reservations@losbygods.no og henvise til hvor du har funnet din pris.

For brudepar som gifter seg og har selskapet på Losby Gods, er det som regel inkludert overnatting i lokalleien. Dersom man ikke har inkludert overnatting spanderer vi et dobbeltrom til brudeparet. Dersom brudeparet ønsker overnatting i en av våre suiter er prisen kr.2500,- for å oppgradere til en suite pr. natt. (prisen gjelder for brudepar som har selskapet på Losby Gods.)
Normal pris for suitene er 4500,-/5000,- pr. natt

Overnatting for brudepar inkluderer sen utsjekk og frokost servert opp på værelset dersom det er ønskelig

Del denne siden:

Forespørsel


Ta kontakt for et tilbud på overnatting i forbindelse med ditt selskap

Din henvendelse vil bli besvart i bookingkontorets åpningstider, som er mandag til fredag kl 08.00 - 16.00.

Dersom din henvendelse haster (utenom våre åpningstider) ber vi deg kontakte vår resepsjon på telefon 67 92 33 00.

Til toppen ▴