Kickoff og Firmafest


Legg neste Kick-off eller firmafest til Losby Gods!
Gå til forespørsel

Motivasjon, samhold, lagånd eller bare en skikkelig feiring? Uansett hva din bedrift har behov for, på Losby Gods venter store opplevelser på dine ansatte! Vi holder til bare 20 minutter unna Oslo sentrum, og 30 minutter fra Gardermoen.

Firmafest
Årets høydepunkt for mange norske bedrifter er julebordet, sommerfesten, eller kanskje en fortjent feiring av gode resultater? Vi hjelper gjerne til med planleggingen, og kan skreddersy et eget opplegg bare for dere. På Losby Gods kan dere være samlet hele kvelden, uten at gruppen oppløses slik som gjerne skjer på byen etter hvert som festen går sin gang. Etter en god natts søvn kan dere møtes til felles frokost og dele røverhistorier fra kvelden i forveien.

Klar for kick-off?
Et kick-off høres kanskje ikke så seriøst ut, men brukes av ledere verden over som et viktig verktøy for salgs- og endringsledelse. Spesielt nå som mange bransjer verden over er inne i en tid med store endringer som kanskje krever økt eller annerledes kompetanse, ser mange ledere verdien av å samle de ansatte slik at alle jobber i samme retning. Dette er også et klassisk verktøy for å motivere og engasjere, og ikke minst for å bygge bedriftskultur. Garantert god stemning Losby Gods har lang erfaring med å skreddersy arrangementer for store og små bedrifter, og er opptatt av at de gjennomføres med høy kvalitet og alle detaljer på plass. Med våre flotte selskapslokaler, utsøkte matretter, edle dråper fra egen vinkjeller og en fantastisk atmosfære er det enkelt å få den perfekte rammen rundt ditt arrangement. Legger dere også inn en aktivitet eller to i programmet, så er dere garantert høy stemning og morsomme opplevelser som skaper minner for livet. Her er noen av aktivitetene som passer til firmafesten eller et kick-off:

Losby Gods Showdown
Er du klar til å utfordre kollegene dine i Losbys store spill-turnering? Konkurrer i tre disipliner: shuffleboard, dart og biljard. En morsom og konkurransepreget aktivitet som alle kan være med på. Vi deler inn i lag à 4 personer (maks 6 lag). Lagene samler poeng fra hver øvelse. Hvem som vinner er en hemmelighet helt frem til premieutdelingen, for eksempel under middagen.

Golf – en smakebit
Dette er en aktivitet som passer absolutt alle, og du trenger ikke å ha tatt i en golfkølle før for å delta og ha det gøy. Vi tilbyr golfaktiviteter som Driving Range, Putting Green og Bunker-trening. Dette er en kort og artig introduksjon til golf, med litt innlagte øvelser og konkurranser. En perfekt måte å koble av og få strekt litt på smilebåndet. Selv drevne golfere får utfordringer her, og kan gjerne bistå sine kollegaer med litt ”ekspertise”.

Quiz
En quiz er en perfekt aktivitet midt på dagen for å bryte med et faglig program, eller som en sosial og morsom kveldsaktivitet. Quizen er interaktiv, tilrettelagt med bilder og spørsmål på storskjerm, og musikk på musikkanlegget. Gruppen deles opp i lag, og må konkurrere mot hverandre. Her får man testet samarbeidet og evnen til å resonnere seg frem til svar man ikke trodde man hadde.

Signum Grata – Jakten på Kryptogrammet
Dette er en skattejakt som hovedsakelig foregår innendørs på hotellet. Aktiviteten foregår i grupper på 5 – 6 personer, og samarbeid, analytisk tenking, kreativitet og konkurranse er stikkord. Kryptogrammet skal fylles med 9 siffer. For hvert siffer må en ny kode løses, som viser vei til neste oppgave. Oppgavene er svært ulike, noen lette noen vanskelige, noen quiz-inspirerte og noen praktiske. En god trim for de ”små grå”.

Se alle våre aktiviteter her.

Del denne siden:

Forespørsel


Vi skreddersyr ditt kickoff, som vi tilpasser dine behov. Skriv inn ønsket dato for arrangementet, antall personer, og kort om deres behov, så sender vi et uforpliktende tilbud innen en time. Hjertelig velkommen til kickoff på Losby Gods!

Din henvendelse vil bli besvart i bookingkontorets åpningstider, som er mandag til fredag kl 08.00 - 16.00.

Dersom din henvendelse haster (utenom våre åpningstider) ber vi deg kontakte vår resepsjon på telefon 67 92 33 00.

Til toppen ▴