Selskapsmeny


Skal du feire bryllup, konfirmasjon eller julebord på Losby Gods?
Gå til forespørsel

Losby Gods har vært åsted for mange legendariske selskaper opp gjennom årene. Derfor vet vi at god mat og drikke er avgjørende når du skal arrangere bryllup, konfirmasjon, julebord eller avslutte konferansen med en festmiddag. På kjøkkenet plukker vi ut de beste, sesongbaserte råvarene, og setter de sammen til smakfulle retter. Akkompagnert av øl og vin fra vår velfylte vinkjeller får du et harmonisk og velsmakende måltid.

Vår kjøkkensjef har satt opp et utvalg retter som dere selv kan sette sammen til en egen meny. Velg mellom kalde og varme forretter, hovedretter med fisk eller kjøtt og passende tilbehør, og avslutt med vellagret ost eller en av våre søte fristelser. I våre menyer finner du også aperitiff, barnemenyer, kakemenyer og nattmat. Vi tar selvfølgelig hensyn til allergier og spesielle dietter.

Alle rettene er nøye komponert og tilberedes med gode råvarer, noen fra vår egen kjøkkenhage. For å forsikre oss om at rettene består av de aller beste råvarene, endrer vi menyene to ganger i året for å tilpasse dem etter sesongen. Sommermenyen går fra mai til september og vintermenyen går fra oktober til april

Med en kombinasjon av tradisjoner, kunnskap og moderne utstyr og teknikker sørger vi for et uforglemmelig måltid i stemningsfulle og hyggelige omgivelser.

Har dere ønsker som ikke står på menyen står vi gjerne til tjeneste. Kontakt vår selskapskoordinator for å avtale dette.

Våre menyer endres to ganger i året. Sommermenyen går fra mai til september og vintermenyen går fra oktober til apri

Selskapsmeny høst-vinter 2019_2020 (oktober – april)Vinkart

Del denne siden:

Forespørsel


Vår selskapskoordinator hjelper deg med å skreddersy meny til ditt selskap.

På grunn av situasjonen med Coronavirus er Losby Gods dessverre stengt for øyeblikket. Vårt bookingkontor har sterkt redusert bemanning- og åpningstid. Vi vil svare på din henvendelse innen to virkedager etter mottak.

Vi håper på forståelse for dette.

Med Vennlig hilsen
Losby Gods

Til toppen ▴