Teambuilding som engasjerer og skaper minner


Ta med medarbeiderne dine på teambuilding som forbedrer både arbeidsmiljø og samarbeidsevner. Losby Gods tilbyr et stort utvalg aktiviteter, og hjelper deg gjerne med å skreddersy ditt teambuilding-arrangement.
Gå til forespørsel

Mange nordmenn bruker all arbeidstiden sin inne på kontoret, og det har derfor stor verdi å komme seg ut av kontorlokalene når dere skal bygge relasjoner i form av teambuilding.

Teambuilding med aktiviteter som skaper samhold

Et godt alternativ er Losby Gods, et historisk hotell i landlige omgivelser plassert på et av Norges beste golfanlegg.

Det er mange muligheter for teambuilding-aktiviteter, uansett om dere vil ut i den vakre naturen rundt godset, løse hotellets kriminalgåte, vil gjennom en mental hinderløype eller andre spennende aktiviteter både innendørs og utendørs.

Nyt Losby Gods sine omgivelser under årets teambuilding event. Foto: Benjamin A. Ward

Losby Gods har mye flott natur å by på som du og dine kollegaer kan nyte under årets teambuilding-event. Foto: Benjamin A. Ward.

Aktivitetene utfordrer medarbeiderne dine til å tenke kreativt, samarbeide og finne gode løsninger. I tillegg bidrar slike aktiviteter til å bygge broer, at medarbeiderne får se ukjente sider av hverandre og et bedre samhold og team-følelse.

Et godt tips er at ledere deler opp eventuelle lag på forhånd, og dermed legge til rette for flere og bedre relasjoner som kanskje ikke kjenner hverandre like godt fra før.

Moderne konferanserom med historie

De 16 møte- og konferanserommene i varierende størrelse og kapasitet har alle sin egen historie og stil. Alle lokalene er moderne anlagt til bruk av teknisk utstyr, og har god luftkvalitet, lysforhold og trådløst nettverk.

Vi på Losby Gods setter vår stolthet i å gjennomføre alle arrangementer med høy kvalitet og alle detaljer på plass, og hjelper gjerne til med å skreddersy hvert enkelt arrangement fordi vi vet at ingen konferanser er like.

Nyt en matopplevelse sammen

Losby Gods er opptatt av å skape gode matopplevelser, og tilbyr alltid ferske råvarer og tradisjonsrike oppskrifter.

De trivelige restaurantstuene våre kan være et godt valg for grupper på mellom 10 og 55 personer. Alle er vidt forskjellige, men svært stemningsfulle og full av historie. De passer perfekt uansett om det er til lunsj, middag eller mingling og festligheter senere på kvelden.

Vinterhagen - en av stuene i restauranten på Losby Gods

I vår restaurantstue Vinterhagen kan du og dine kolleger nyte et deilig måltid som runder av dagens teambuilding aktiviteter.

Opplev våre værelser, og våkne til deilig frokost

Etter en dag med teambuilding og kanskje festligheter, kan det nok være optimalt å få avslutte det hele med egentid og velfortjent søvn i våre velutstyrte værelser.

Uansett om dere skal fortsette med mer teambuilding eller dra hjem, kan det være godt for samholdet å nyte en deilig frokost sammen. Det er alltid lystig stemning når gårsdagens aktiviteter oppsummeres over speilegg med sprøstekt bacon eller nystekte vafler.

Del denne siden:

Forespørsel


Vi skreddersyr teambuilding for deg og dine kolleger, som vi tilpasser dine behov. Skriv inn ønsket dato for arrangementet, antall personer, og kort om deres behov, så sender vi et uforpliktende tilbud innen en time. Hjertelig velkommen til teambuilding på Losby Gods!

Din henvendelse vil bli besvart i bookingkontorets åpningstider, som er mandag til fredag kl 08.00 - 16.00.

Dersom din henvendelse haster (utenom våre åpningstider) ber vi deg kontakte vår resepsjon på telefon 67 92 33 00.

Til toppen ▴