Mat og drikke ved konferanser


Uten mat og drikke duger helten ikke
Gå til forespørsel

Uten mat og drikke duger helten ikke, sies det. Vi tror det ligger mye sannhet i det uttrykket. På Losby legger vi stor vekt på det vi serverer deg, under ditt opphold. Hvert måltid er like viktig. Ferske råvarer, tradisjonsrike oppskrifter, urter fra egen hage og kreative dyktige fagpersonell med lidenskap for sitt fag, skaper en matopplevelse du sent vil glemme.

Møtemat og drikke fra vårt kjøkken


Vårt kjøkken lager det dere har behov for av møtemat og pausemat gjennom dagen. Alt fra flotte fruktfat til deilige påsmurte rundstykker og kaker. Ta en titt på vår meny for pausemat. Vi tilpasser selvsagt for allergikere eller andre spesielle behov.

Godsets tradisjonelle herregårdsfrokost


I vår trivelige restaurant i 1.etasje serverer vi frokost i herskapelige omgivelser. Frokostbuffeten har et rikelig utvalg av kjøttpålegg, oster, syltetøy, frokostblandinger, yoghurter, frukt og ferske bakervarer. Kokte eller nystekte egg med sprøstekt bacon står fremme på vår varmmat buffet.

Man kan også la seg friste av de duftende nystekte vaflene, som steker mens du venter. Herregårdsfrokosten på Losby Gods gir deg det grunnlaget du trenger for en lang og hendelsesrik dag.


Lunsj


I restauranten i 1.etasje serveres dagens lunsj som består av en varmrett og dessertbuffet med oster, kaker og andre søtsaker.


Kjøkkensjefens utvalgte Konferansemenyer


På Losby er mat i fokus, og god tradisjonsrik mat er en selvfølge hos oss.  I fullpensjonspakken inkluderes alltid fire retters middag. Rettene er nøye sammensatt av vår kjøkkensjef. Viner er deretter tatt ut av våre hovmestere. Her skal alt passe sammen og være i harmoni.


Kursavdelingens fristelser


Etter timer med arbeid, er det godt å strekke litt på beina og ta en velfortjent pause.  Hva med noe godt å bite i til kaffen i pausen? Hva med nystekte vafler med syltetøy og rømme, hjemmelagde scones, foccatia eller dagens pausemeny.  Ønskes andre alternativer ta gjerne kontakt med vår bookingavdeling. Se vår Pausemat meny her.

Del denne siden:

Forespørsel


Vi hjelper deg med å skreddersy bespisningen under ditt arrangement.

Din henvendelse vil bli besvart i bookingkontorets åpningstider, som er mandag til fredag kl 08.00 - 16.00.

Dersom din henvendelse haster (utenom våre åpningstider) ber vi deg kontakte vår resepsjon på telefon 67 92 33 00.

Til toppen ▴