Bryllup


Losby Gods har utsatt et planlagt byggeprosjekt. Det gir dere en unik mulighet til å invitere til bryllupsfest hos oss allerede i år. Hvis dere er klare til å si ja, så er vi det samme!
Gå til forespørsel

Losby Gods er som skapt for bryllupsfester, enten dere ønsker en liten, intim markering for de aller nærmeste – eller et storslagent bryllup med slekt og venner fra fjernt og nær. Hotellets 70 lekre værelser og suiter gir dere mulighet til å tilby gjestene overnatting i historiske omgivelser, og den generøse Herregårdsfrokosten smaker ekstra godt morgenen etter. Akkurat nå har Losby Gods uvanlig stor kapasitet på grunn av det utsatte byggeprosjektet. Men det kan lønne seg å slå til raskt – de mest populære datoene og selskapslokalene forsvinner fort!

Uansett hva slags bryllup dere planlegger, kan vi tilby et passende selskapslokale på Losby Gods:

Meyersalen er et stort og flott lokale i den nye delen av hotellet, med plass til opptil 140 personer. Med svære lysekroner i det buede taket, romslig dansegulv, tilhørende salonger og en stor balkong med utsikt over skogen og golfbanen passer lokalet perfekt for minneverdige bryllup.

Gamlegodset er et unikt og sjarmerende alternativ for bryllup med opptil 95 personer til bords. Gamlegodset ble bygget i 1850, og inneholder spisesal, ballsal, bibliotek, bar og flere salonger. Ved leie av lokalet får dere også tilgang til godshagen og godsterrassen.

Vintage er et nydelig lokale i en helt egen stil. I tillegg til langbord eller runde bord med flott oppdekning, finnes innbydende sittegrupper og en egen bar som kan betjenes mot et tillegg i pris.

Losby Gods gjennomfører årlig mellom 60 – 80 bryllup, og har lange tradisjoner som selskapsarrangør. Våre saler, stuer og salonger egner seg for bryllup fra 30 til 130 personer. Hotellet er som skapt for romantikk, fest og dans, og Godshagen og flere av de historiske salongene er også perfekte for vielser.

Ta kontakt med vår selskapskoordinator om dette er ønskelig. Losby Gods er et fullservice-hotell. Det betyr at alt av mat og drikke må bestilles gjennom oss. Les gjerne mer om «Ofte stilte spørsmål» og planlegging av den store dagen dersom du lurer på noe.

Del denne siden:

Forespørsel


Vi har lang erfaring med å planlegge og tilrettelegge brylluper. Vi ønsker å bistå dere i denne prosessen slik at ditt bryllup blir slik dere har drømt om. Ta kontakt med oss for tilbud eller for å avtale et møte.

Din henvendelse vil bli besvart i bookingkontorets åpningstider, som er mandag til fredag kl 08.00 - 16.00.

Dersom din henvendelse haster (utenom våre åpningstider) ber vi deg kontakte vår resepsjon på telefon 67 92 33 00.

Til toppen ▴