Bryllup


Bryllup i vakre omgivelser på Losby Gods.
Gå til forespørsel

Vi ønsker å tilby dere som brudepar den perfekte rammen rundt den store dagen, enten dere ønsker et lite intimt bryllup eller et mer omfattende stort bryllup. Våre saler, stuer og salonger egner seg for bryllup fra 2 til 130 personer, enten dere velger våre restaurantstuer, vårt Gamlegods eller den storslåtte Meyersalen. Losby Gods er et fullservice hotell og alt av mat og drikke til deres store dag må bestilles gjennom oss. Les gjerne gjennom dokumentet med «Ofte stilte spørsmål» dersom du lurer på noe.

Losby Gods arrangerer årlig mellom 60 – 80 bryllup og har lange tradisjoner i selskapeligheter. Hotellet og parken rundt lager en perfekt ramme for deres store dag. Hotellets 70 værelser og suiter gir mulighet for overnatting for både gjester og brudepar, samt en herlig herregaardsfrokost for gjestene dagen etter. Godshagen og også flere av de historiske salongene er også perfekte for vielser.

Del denne siden:

Forespørsel


Vi har lang erfaring med å planlegge og tilrettelegge brylluper. Vi ønsker å bistå dere i denne prosessen slik at ditt bryllup blir slik dere har drømt om. Ta kontakt med oss for tilbud eller for å avtale et møte.

Din henvendelse vil bli besvart i bookingkontorets åpningstider, som er mandag til fredag kl 08.00 - 16.00.

Dersom din henvendelse haster (utenom våre åpningstider) ber vi deg kontakte vår resepsjon på telefon 67 92 33 00.

Til toppen ▴