Øvrige anledninger


La oss skape den perfekte rammen rundt din store feiring
Gå til forespørsel

Jubileer, bursdager, kick-off, lanseringer, sommerfester og andre personalfester – året består av mange store og små feiringer. Losby Gods har lange tradisjoner med å arrangere selskap, helt fra den tiden det var kjent som et populært samlingssted for hovedstadens elite. Fremdeles går store og små selskap av stabelen hos oss gjennom hele året. Med våre stemningsfulle selskapslokaler, utsøkte matretter, edle dråper fra vår egen vinkjeller og en fantastisk atmosfære er det enkelt å få den perfekte rammen rundt ditt arrangement.

Våre lyse og trivelige selskapslokaler rommer alt fra 10 til 140 personer, og passer utmerket til de fleste selskap for familier, vennegrupper, foreninger og bedrifter. Vi har storsaler med vakre lysekroner i taket, intime restaurantstuer med hvert sitt særpreg, velfylt vinkjeller, elegante spisestuer fra 1850-tallet med utgang til den frodige hagen. Velg det lokalet som passer best for ditt arrangement, og vi sørger for at dere kommer til et festpyntet bord.

Selskapsmenyen er satt sammen av vår kjøkkensjef og består av et utvalg smakfulle retter basert på sesongens beste råvarer. Til sommerfesten kan vi tilby egen grillbuffet. Spør oss om utvalg og priser!

Vi hjelper dere med planleggingen, og skreddersyr gjerne et opplegg for dere.

Se en oversikt over våre selskapslokaler og spør oss om meny med kjøkkensjefens utvalgte retter til ditt arrangement.

Velkommen til feiring på Losby Gods!

Del denne siden:

Forespørsel


Ta kontakt med hovmester for mer informasjon og tilbud på ditt selskap.

Din henvendelse vil bli besvart i bookingkontorets åpningstider, som er mandag til fredag kl 08.00 - 16.00.

Dersom din henvendelse haster (utenom våre åpningstider) ber vi deg kontakte vår resepsjon på telefon 67 92 33 00.

Til toppen ▴