Øvrige anledninger


La oss skape den perfekte rammen rundt din store feiring
Gå til forespørsel

Jubileer, bursdager, kick-off, lanseringer og personalfester – året består av mange store og små feiringer. Losby Gods har lange tradisjoner med å arrangere selskap, helt fra den tiden det var kjent som et populært samlingssted for hovedstadens elite. Fremdeles går store og små selskap av stabelen hos oss gjennom hele året. Med våre stemningsfulle selskapslokaler, utsøkte matretter, edle dråper fra vår egen vinkjeller og en fantastisk atmosfære er det enkelt å få den perfekte rammen rundt ditt arrangement.

Våre lyse og trivelige selskapslokaler rommer alt fra 10 til 140 personer, og passer utmerket til de fleste selskap for familier, vennegrupper, foreninger og bedrifter. Vi har storsaler med vakre lysekroner i taket, intime restaurantstuer med hvert sitt særpreg, elegante spisestuer fra 1850-tallet og en nostalgisk og eksklusiv vinkjeller. Velg det lokalet som passer best for ditt arrangement, og vi sørger for at dere kommer til et festpyntet bord.

Selskapsmenyen vår består av et utvalg smakfulle retter du kan sette sammen til en treretters meny. Matrettene er plukket ut av kjøkkensjefen basert på sesongens beste råvarer, og menyen kan selvfølgelig tilpasses om dere har spesielle ønsker.

Vi hjelper dere med planleggingen, og skreddersyr gjerne et opplegg for dere.

Se en oversikt over våre selskapslokaler og ta en kikk på vår Selskapsmeny  med kjøkkensjefens utvalgte retter til ditt arrangement.

Velkommen til feiring på Losby Gods!

Del denne siden:

Forespørsel


Ta kontakt med hovmester for mer informasjon og tilbud på ditt selskap.

Din henvendelse vil bli besvart i bookingkontorets åpningstider, som er mandag til fredag kl 08.00 - 16.00.

Dersom din henvendelse haster (utenom våre åpningstider) ber vi deg kontakte vår resepsjon på telefon 67 92 33 00.

Til toppen ▴