Gamlegodset bryllupslokale


Egner seg for: 50 - 80 personer
Gå til forespørsel

Vårt gamlegods er bygget i 1850, og inneholder spisesalen «Fruens sal», samt hele 5 salonger; Havestue, Damesalong, Herresalong, Ballsal og Bibliotek. Ta imot gjestene i en egen hovedinngang, benytt deres egen garderobe, egne toaletter, og bestill en forfriskning i Gamlegodsets bar, kun reservert for dere. Historien og tradisjonene fra godsets storhetstid sitter i veggene, og skaper en perfekt ramme rundt deres arrangement. Den storslåtte godshagen og godsbalkongen er reservert kun for deres gjester.

Middagen inntas i «Fruens sal» og Ballsalen vil sammen med Biblioteket og de øvrige salongene være de lokalene hvor gjestene vil hygge seg utover kvelden.

Servering i lokalet stenger klokken 02:00 og lokalet må tømmes innen 02:30.
Gavebord kan som regel stå til neste dag men dette må konfereres med selskapskoordinator.

Vi ønsker dere velkommen til bryllup på Losby Gods!

Del denne siden:

Forespørsel


Vi skreddersyr ditt bryllup, tilpasser til deres behov og hjelper dere med planleggingen. Skriv inn ønsket dato for bryllupet, antall personer, og kort om deres ønsker, så sender vi et uforpliktende tilbud.
Hjertelig velkommen til bryllup på Losby Gods!

På grunn av situasjonen med Coronavirus er Losby Gods dessverre stengt for øyeblikket. Vårt bookingkontor har sterkt redusert bemanning- og åpningstid. Vi vil svare på din henvendelse innen to virkedager etter mottak.

Vi håper på forståelse for dette.

Med Vennlig hilsen
Losby Gods

Til toppen ▴