Kalender


Konserter og andre arrangement på Losby Gods

Uansett om du besøker oss vinter eller vår er det alltid mange spennende arrangementer på Losby Gods. Kalenderen vår er stappfull – og du finner alltid noe som står i stil til sesongen, høytiden eller en spesiell merkedag. På Losby gjør vi alt helhjertet og tilpasser musikken, maten og atmosfæren til anledningen.

Losby Gods har en lang historie som et sted for jakt og fest. Herregården er det perfekte stedet å samle vennegjengen til en mat & vinopplevelse eller viltaften på høsten. En romantisk weekend med kjæresten. Kanskje du til og med ender opp med å legge bryllupet hit når du ser de stemningsfulle og romantiske omgivelsene. Julearrangementene på Losby Gods passer for hele familien, og vi disker opp med noe ekstra godt på buffeen til spesielle anledninger som 17.mai. Vår Afternoon-tea er en av de mest populære opplevelsene på godset.

Dette er bare noen eksempler på hva som kan dukke opp i kalenderen vår. Den oppdateres jevnlig med spennende arrangementer. Følg med og bestill tidlig så du er sikker på å få plass. Vi har mange prisgunstige pakkeløsninger som du kan lese mer om under hvert arrangement. Noen av arrangementene på Losby Gods går igjen år etter år og har blitt en fast tradisjon for mange av gjestene våre. Ta med familien, partneren eller vennene dine og start en ny tradisjon sammen med oss.

Ønsker du å kjøpe en opplevelse til noen du er glad i kan du gjøre det her!

Del denne siden:

Til toppen ▴