Romantikk på godset


La romantikken blomstre i luksuriøse omgivelser - 20% rabatt i alle helger frem til september!
Kjøp som gavekort

Romantikk handler ikke bare om røde roser, hjerter og sjokolade, men om å sette av tid til hverandre i en travel hverdag. Overrask din kjære med et romantisk opphold på Losby Gods, langt borte fra hverdagens rutiner og mas. La følelsene strømme fritt, snakk med hverandre og lytt til hverandre, og sett pris på kjærligheten i luksuriøse og avslappende omgivelser.

Her har dere tid og ro til å mimre om fortiden, skape nye minner sammen på godset og planlegge den lysende fremtiden. La romantikken blomstre som den vakre godshagen, og spiss sansene med deilig mat og drikke.

Sjekk inn på et av våre deluxe balkongværelser hvor det venter jordbær og en flaske med Losbys egen musserende vin. Tilbring ettermiddagen på hotellrommet i hverandres selskap, eller gjør noe hyggelig sammen, som å gå en lang tur i skogen eller nyte en romantisk piknik på et svaberg ved Mønevann. Vil dere gjøre noe ekstra ut av oppholdet anbefaler vi å leie en kano om sommeren, eller bestille en romantisk kanefart om vinteren.

Om kvelden kan dere sette dere til dekket bord og la oss varte dere opp med kjøkkensjefens femretters middag. La oss skjemme dere bort med nydelig mat og god drikke – og trekk dere fornøyde tilbake i komfortable værelser med tid til hverandre. Tilbring en lat og stressfri morgen, og avslutt oppholdet med en deilig herregårdsfrokost.

Velkommen til et romantisk godseventyr du og din kjære sent vil glemme!

«Romantikk på godset» er tilgjengelig fredager og lørdager hele året.
Kontakt vår booking om du har spørsmål. Telefon 67 92 33 33 eller reservations@losbygods.no

Praktisk informasjon

PrisPris for to personer pr.døgn i balkongværelse fra kr 5390,- i 2024 / -20% rabatt i alle helger i perioden mars - august
Prisen inkluderer:
Overnatting i et av våre deluxe balkongværelser
Jordbær og Losbys egen Cava servert på værelset
Kjøkkensjefens 5 retters middag og herregaardsfrokost

Pris for vinpakke fra kr 880,- per person

Oppgrader til suite for kr 2500,- i tillegg.

Del denne siden:

Til toppen ▴