Mat & Vinopplevelse


Velkommen til en herlig mat- og vinopplevelse i vår stemningsfulle vinkjeller!

ARRANGEMENTET ER FULLTEGNET!

Et perfekt tilberedt stykke kjøtt som smelter på tunga, knasende sprø grønsaker, krydder og sauser som setter en ekstra spiss på smaken og en vin som binder det hele sammen – Å komponere en vellykket meny er en kunst som krever erfaring, kreativitet og kunnskap. Hver rett må være balansert i seg selv, de ulike rettene må passe til hverandre, og ikke minst må man velge den rette vinen. Hemmeligheten er å finne den rette balansen mellom tradisjonelle oppskrifter, spennende smakskombinasjoner, gode råvarer og en fristende presentasjon.

På vår populære Mat & vinopplevelse kan du nyte en utsøkt treretters middag satt sammen av de beste råvarene og smakskombinasjonene. Ta med din kjære, en venninne, et familiemedlem eller en kollega på en koselig og avslappende kveld hvor god mat og drikke står i fokus. Vi starter med en reise i vinens verden. Gjennom en vinsmaking får dere lære mer om de edle dråpene som senere skal nytes til maten. Vår sommelier forteller dere mer underveis om det dere har i glasset, og hvilken mat de ulike vinene passer til. Deretter serverer vi et nydelig treretters festmåltid basert på en tradisjonell oppskrift.

Godseier Lorentz Meyer Boeck, som regjerte på Losby fra 1896 til 1936, var svært interessert i mat og vin. Han likte å komponere menyer sammen med kokka Gunvor Kolstad, som jobbet for godseierparet i over 20 år. Sammen komponerte de mange spennende måltider og menyer til flere av de legendariske selskapene på godset.  Den dag i dag bruker Losby Gods Gunvors personlige kokebøker som inspirasjonskilde i kjøkkenet, og til denne middagen har kjøkkensjefen vår hentet inspirasjon fra en av Lorentz’ fødselsdagsmenyer.

Mat & vinopplevelse finner sted i vår vinkjeller, hvor det er plass til inntil 18 personer. Det stemningsfulle lokalet lager en perfekt ramme rundt arrangementet, med blafrende stearinlys på bordet, nostalgiske lysekroner i taket, velfylte vinhyller, mursteinsvegger og mørkt treverk. Hyllene våre bugner av egenprodusert og importert rødvin, hvitvin, bobler og dessertviner.

Sett dere til rette ved vårt festpyntede bord og nyt en herlig aften med et harmonisk måltid og en stemningsfull atmosfære. Avslutt kvelden med en drink i hotellbaren, overnatt på godset og våkn opp til vår deilige herregårdsfrokost.

Bestill i dag hos vår hovmester på telefon 67 92 33 11 eller e-post hovmester@losbygods.no

Praktisk informasjon

Dato Lørdag 10. mars 2018   (kl 18:00)

PrisMed overnatting kr 2100,- per person i dobbeltrom / kr 2600 i enkeltrom
Prisen inkluderer vinsmaking, aperitiff, kjøkennsjefens treretters middag med vin, kaffe etter måltidet og herregårdsfrokost søndag morgen.

Uten overnatting kr 1460,- per person
Prisen inkluderer vinsmaking, aperitiff, kjøkennsjefens treretters middag med vin og kaffe etter måltidet.

Brosjyrer og magasiner


Opplevelser på Losby Gods 2018

Opplevelsesbrosjyren 2018

Les om romantikk på godset, herregårdsmord, mat & vinopplevelse og mye mer i vår opplevelsesbrosjyre.

Last ned

Selskapsbrosjyren

Skal du arrangere selskap? Bli inspirert – Last ned vår selskapsbrosjyre.

Last ned
Gods & Golf 2015

Gods & Golf 2015

Losby Gods sitt eget magasin – en spennende samling med gamle og nye historier om livet på Losby og området rundt oss.

Last ned
Til toppen ▴