Restaurantstuene


Fem vidt forskjellige, stemningsfulle lokaler i vår restaurant

På Losby Gods er vi drevne til fingerspissene på å arrangere bryllup, konfirmasjoner, middagsselskap og bedriftsarrangementer. For grupper på 10 – 55 personer setter de koselige restaurantstuene våre et ekstra stemningsfullt preg på middagen.

Vi har fem vidt forskjellige, stemningsfulle lokaler i vår restaurant med hver sin unike atmosfære og stil. I den åpne og lyse Vinterhagen kan du nyte den vakre naturen med utsikt mot hagen og golfbanen. Familiestuen har en mer intim og tilbaketrukket atmosfære, så dere kan konsentrere dere om maten og selskapet. Godsstuen er det største lokalet vårt og har utsikt over godshagen og Losbydalen. I den tradisjonsrike Husmannsstuen er dere omringet av historien vår med bilder av husmenn og tjenestepiker som har jobbet på godset.

Har du lyst til nyte et godt måltid i helt spesielle omgivelser er vinkjelleren vår et godt alternativ. Den passer perfekt for både private selskap, firmafesten eller en hyggelig avslutning på konferansen. Nyt maten i dunkel belysning omkranset av stemningsfulle stearinlys, glitrende lysekroner og vinflasker med edle dråper. Vi arrangerer gjerne vinkurs og vinsmaking!

Når du har valgt din favorittstue sørger vi for utsøkt mat og festpyntet bord. Velkommen til middag på Losby Gods!

Del denne siden:

Til toppen ▴