Herresæte


Herut en lystig venneskare du vil bede!
Gå til forespørsel

Thorvald Meyer, Thomas Heftye og Thomas Sewell var eiere av Losby i perioden 1855 – 1859. Svogerne, som dannet Losby Compagni, var driftige og lystige karer som skapte liv og utvikling. Overtakelsen feiret de med en fest på Losby 25. september 1855. Der ble det spist, drukket og sunget. En av sangene var spesialskrevet for anledningen. Over 160 år senere ble vi inspirert av denne når vi skulle sette navn på vårt eksklusive chambre séparée. For å komme inn i Herresæte må du først finne den hemmelige inngangen fra Compagniet…..

Saa lad os ønske dem Lykke da
Med deres nye Herresæde!
Potetessyge etcetera
Forstyrre aldrig deres Glede!

Utdrag av Losby Compagniets drikkevise fra 1855

Herresæte selskapslokale er  helt i særklasse og uten like. La oss servere «Praktbord» og fylle bordet med de deiligste retter. La deg friste av smakfulle sandwicher, nystekte scones og herlige søte fristelser på Afternoon tea. Arranger gamenight for din konferanse eller ditt selskap. Lei rommet til vinsmaking og champagnesmaking med vår sommelier eller lag en helt spesiell ramme rundt ditt møte. Herresæte ligger i tilknytning til vårt fantastiske aktivitets- og loungeområde Compagniet. 

For mer informasjon om muligheter og priser, kontakt vår bookingavdeling på reservations@losbygods.no eller telefon 67 92 33 00 (mandag – fredag 08.00 – 1600)

Forespørsel


Send inn skjema til vår booking dersom du ønsker mer informasjon om muligheter og priser for leie av Herresæte.

Din henvendelse vil bli besvart i bookingkontorets åpningstider, som er mandag til fredag kl 08.00 - 16.00.

Dersom din henvendelse haster (utenom våre åpningstider) ber vi deg kontakte vår resepsjon på telefon 67 92 33 00.

Til toppen ▴