Herresæte


Tilbring en uforglemmelig aften i vårt «hemmelige» Chambre Séparée
Gå til forespørsel

Se for deg en polstret dør gjemt bak en bokhylle. På den andre siden venter et sofistikert selskapslokale med speilvegg, vinrøde vegger og mørkt interiør og dekor i tradisjonell stil. Rommet har ingen vinduer, kun to store og glitrende lysekroner i taket og blafrende stearinlys på veggene og bordet.

Herresæte er et helt nytt selskapslokale i underetasjen av Losby Gods. Her ligger også det nye loungeområdet Compagniet, og treningsrommet De Tynde Tre. Herresæte er et elegant Chambre Séparée som passer perfekt for private selskap som ønsker en intim, men samtidig eksklusiv atmosfære.

Ta med gjestene dine på Afternoon Tea med deilige scones, småkaker, sjokolade og smurte sandwich. Eller dere kan starte kvelden med en hyggelig aperitiff, vinsmaking eller champagnesmaking før middagen. Herresæte har også en egen meny, som vi kaller praktbord. Dette er en form for «sharing», hvor bordet dekkes med mange deilige småretter. Liv opp kvelden med en morsom aktivitet, som for eksempel en gamenight med blackjack, poker og roulette arrangert av Event Garden. Dere kan gjerne leie naborommet Compagniet samtidig, hvor dere får tilgang til salonger og sittegrupper, biljardbord, shuffleboard og dartspill, og egen bar.

Herresætets eksklusive stil er inspirert av Meyerfamilien som bygde Losby Gods i 1850. Jacob Meyer overlot roret til sin sønn Thorvald Meyer i 1855, som sammen med sine to svogere Thomas Sewell og Thomas Heftye forvandlet godset til et jaktslott. I forbindelse med overtakelsesfesten skrev de en drikkevise som har inspirert navnet på rommet, blant annet med denne strofen:

«I Skoven skyder det ranke Træ

Saa stærkt at man det hører voxse;

I Græsset vader man over Knæ, ̈

I Stalden brøler mæsket Oxe.

Saa lad os ønske dem Lykke da

Med deres nye Herresæde!»

 

Herresætet har plass til 22 personer rundt et langbord, og kan leies for hele kvelden eller noen timer.

Lokalet egner seg for eksempel til:

For mer informasjon om muligheter og priser, kontakt vår bookingavdeling på reservations@losbygods.no eller telefon 67 92 33 00 (mandag – fredag 08.00 – 1600)

Del denne siden:

Forespørsel


Send inn skjema til vår booking dersom du ønsker mer informasjon om muligheter og priser for leie av Herresæte.

Din henvendelse vil bli besvart i bookingkontorets åpningstider, som er mandag til fredag kl 08.00 - 16.00.

Dersom din henvendelse haster (utenom våre åpningstider) ber vi deg kontakte vår resepsjon på telefon 67 92 33 00.

Til toppen ▴