Selskapslokaler til leie


Gå til forespørsel

Gjennom livet er det mange begivenheter som skal feires – alt fra uhøytidelige sammenkomster til formelle markeringer. Noen av disse selskapene fortjener helt spesielle omgivelser og en verdig ramme. Vi har vært i kontakt med Losby Gods for å få de beste tipsene for deg som er på jakt etter selskapslokaler til leie for små eller store selskap.

Lokalet er en viktig del av et selskap, og kan utvilsomt sette stemningen for hele festen om det så er barnedåpkonfirmasjonbryllupjulebord eller et annet arrangement. Gjennom tidene har Losby Gods vært stedet for sammenkomster av alle slag – både store og små. Der får du et lokale med en helt spesiell atmosfære som vil tilføre det lille ekstra til enhver anledning.

– Losby Gods er perfekt til selskap. Vi har unike lokaler som passer alt fra små intime selskap til større storslåtte feiringer, sier Marianne Frilseth, markedsansvarlig hos Losby Gods.

Leie Gamlegodset til selskap

Gamlegodset på Losby Gods ble bygget i 1850 og inneholder hele fem salonger og saler, i tillegg til den storslåtte spisestuen, Fruens sal.

I veggene sitter historien og tradisjonene fra godsets storhetstid, og fortsatt dekkes bordene med håndlagde tallerkener sirlig dekorert med bladgull på skinnende hvit damaskduk. Mens edle dråper skjenkes i krystallglassene kan gjesten kjenne duften fra friske blomster. Etter velkomponerte retter, kan dere nyte fristende desserter og kaker.

– Det er mulig å leie hele eller deler av Gamlegodset, og gjestene kan få en egen hovedinngang, garderobe og en hyggelig bar der forfriskninger kan bestilles.

Damesalongen Bryllupslokale er blant Losby Gods sine selskapslokaler til leie

Damesalongen Bryllupslokale i Gamlegodset på Losby Gods.

Festaften i Meyersalen

I Losby Gods nye del finner du den store og majestetiske Meyersalen som er oppkalt etter selveste byggherren for godset, nemlig Thorvald Meyer. Salen har kapasitet for servering til inntil 140 gjester som kan la seg imponere av det elegant buede taket som på det høyeste er åtte meter, og har massive lysekroner.

Etter middagen kan Meyersalen bli omgjort, der småbord settes opp og det blir gjort plass til dansegulv, band eller DJ. Slik kan festen fortsette ut i de små timer. Fra salen er det også mulig å nyte utsikten over skogen og golfbanene fra egen stor balkong.

Meyersalen er et av selskapslokalene du kan leie på Losby Gods

Meyersalen selskapslokale.

Selskapslokaler til leie for mindre selskaper

Er du på jakt etter selskapslokaler til leie for et mindre selskap, er det selvfølgelig gode muligheter for det også. Restauranten på Losby Gods er delt inn i fire trivelige og særegne stuer, der alt fra frokost til festmenyer blir servert.

Den største av de fire stuene er Godsstuen, som har en unik plassering med utsikt den til gamle godshagen. De store vinduene gjør stuen ekstra lys og trivelig. Kanskje den hyggelige Familiestuen er mer passende til ditt selskap? Den har en sentral plassering i restauranten og veggene er prydet med historiske familieportretter.

Husmannsstuen har flotte historiske bilder fra godsets historier og gir et nostalgisk preg. Lokalet er stemningsfullt og har en koselig atmosfære sentralt i restauranten. Den minste av restaurantstuene er Vinterhagen, men har likevel et lyst og innbydende lokale.

– Nok en fordel med å leie selskapslokaler på Losby Gods, er overnattingsmulighetene. Dere trenger ikke tenke på transport hjem etter festen. Det er også mulig å få en egen stue til frokost dagen etter, sier Frilseth.

Denne artikkelen ble først publisert på remember.no.

Del denne siden:

Forespørsel


Vi skreddersyr ditt selskap, tilpasser til deres behov og hjelper dere med planleggingen. Skriv inn ønsket dato, antall personer, og kort om deres ønsker, så sender vi et uforpliktende tilbud. Hjertelig velkommen til selskap på Losby Gods!

Din henvendelse vil bli besvart i bookingkontorets åpningstider, som er mandag til fredag kl 08.00 - 16.00.

Dersom din henvendelse haster (utenom våre åpningstider) ber vi deg kontakte vår resepsjon på telefon 67 92 33 00.

Til toppen ▴