Boken om Losby Gods


Les den spennende historien om menneskene, omgivelsene og hendelsene som har formet Losby Gods gjennom 500 år.

I boken om Losby Gods kan du lese den fengende historien om den tradisjonsrike eiendommen i Østmarka som gikk fra å være et sagbruk på 1500-tallet, via glansdagene som jaktslott og selskapshus på 1900-tallet, til det populære hotellet og konferansesenteret det er i dag.

Oppdag hvordan de ulike eierne driftet og formet gården på hver sin måte, hvordan trelasthandelens oppturer og nedturer påvirket godset, og hvilke familier som har preget historien. Få et innblikk i hverdagen til eierne og arbeiderne, og møt de celebre og kongelige gjestene som besøkte godset jevnlig. Lev deg inn i historiene, festene, tragediene, konfliktene og dramaene som utspilte seg offentlig og i kulissene.

Ikke minst er boken fullspekket med fotografier og illustrasjoner som viser hvordan livet var på godset og i nærområdet i gamle dager.

Boken «Losby» er skrevet av Rune Andersen fra Lørenskog, og ble utgitt i 2013. Det er en omfattende bok som tar for seg hverdag og fest på Losby fra 1500-tallet til 2013. Boken passer for alle som er interessert i lokalhistorie.

 

Boken «Losby» er på 376 sider og koster 395,- kroner. Den kan kjøpes på følgende steder:

Losby Gods – i resepsjonen

Quality Hotel Olavsgaard – i resepsjonen

Bokhandler Norli på Triaden Storsenter

Losby Gods – bestill på email: losby.gods@losbygods.no (porto og omkostninger på 215,- kroner i tillegg)

Del denne siden:

Til toppen ▴