Ledige stillinger


Strategisk plassert på et av Norges beste golfanlegg ligger Losby Gods med den 150 år gamle hovedbygningen.  Hotellet inneholder 70 værelser, restaurant, selskapslokaler. Bar, klubb-lokaler, innendørs golfsenter og en rekke møterom i varierende størrelser. Losby Gods ligger på Lørenskog, rett utenfor Oslo Sentrum i nydelige og landlige omgivelser.

Servitør til vår restaurant og selskapsavdeling – med mulighet for fast ansettelse

Vi søker etter servitører til vår restaurant og selskapsavdeling. Vi ser etter mennesker som er energiske, serviceinnstilte, blide og lærevillige. Arbeidstiden er dag og kveldstid, samt i helger.

Du må være over 21 år og disponere egen bil. All opplæring vil bli gitt, men dersom du har erfaring fra tidligere er dette et stort pluss. Restaurant og selskapsavdelingen på Losby Gods er en av de største avdelingene på huset. Det stilles høye krav til våre ansatte, fordi gjestene har høye forventinger. Det skal leveres et produkt av høy kvalitet og av høy servicegrad. Derfor må du som søker være motivert til å jobbe i et team som har fokus på dette og som har øye for det lille ekstra.

Søknad og CV sendes til restaurantsjef Nori, n.lahrache@losbygods.no

Del denne siden:

Til toppen ▴