Ledige stillinger


Strategisk plassert på et av Norges beste golfanlegg ligger Losby Gods med den 150 år gamle hovedbygningen.  Hotellet inneholder 70 værelser, restaurant, selskapslokaler. Bar, klubb-lokaler, innendørs golfsenter og en rekke møterom i varierende størrelser. Losby Gods ligger på Lørenskog, rett utenfor Oslo Sentrum i nydelige og landlige omgivelser. 

Servitør sesongarbeider – med mulighet for fast ansettelse

Vi søker smilende og serviceinnstilt medarbeider(e) til vår godscafè på Losby fra medio april til oktober. stillingen er i første omgang sesongbasert, men med mulighet for fast ansettelse.

Arbeidsoppgaver
Betjening av kasse
Servering av mat og drikke
Påfyll av varer
Rydding av bord og uteområder tilhørende cafeen.
Oppgjør mm.

Opplæring vil bli gitt, men det er en fordel med erfaring fra lignende arbeid. Søker må kunne skriftlig/muntlig norsk eller svensk.
Du må ha godt humør og være positiv, og ikke være redd for å «ta i et tak». Søker må være over 21 år og ha førerkort, da det ikke er offentlig kommunikasjon inn til Losby Gods.

Søknad og CV sendes til restaurantsjef Nori, n.lahrache@losbygods.no


Servitør til vår restaurant og selskapsavdeling – med mulighet for fast ansettelse

Vi søker etter servitører til vår restaurant og selskapsavdeling. Vi ser etter mennesker som er energiske, serviceinnstilte, blide og lærevillige. Arbeidstiden er dag og kveldstid, samt i helger.

Du må være over 21 år og disponere egen bil. All opplæring vil bli gitt, men dersom du har erfaring fra tidligere er dette et stort pluss. Restaurant og selskapsavdelingen på Losby Gods er en av de største avdelingene på huset. Det stilles høye krav til våre ansatte, fordi gjestene har høye forventinger. Det skal leveres et produkt av høy kvalitet og av høy servicegrad. Derfor må du som søker være motivert til å jobbe i et team som har fokus på dette og som har øye for det lille ekstra.

Søknad og CV sendes til restaurantsjef Nori, n.lahrache@losbygods.no

Del denne siden:

Til toppen ▴