Ledige stillinger


Strategisk plassert på et av Norges beste golfanlegg ligger Losby Gods med den 150 år gamle hovedbygningen.  Hotellet inneholder 70 værelser, restaurant, selskapslokaler. Bar, klubb-lokaler, innendørs golfsenter og en rekke møterom i varierende størrelser. Losby Gods ligger på Lørenskog, rett utenfor Oslo Sentrum i nydelige og landlige omgivelser.

Er du vår nye superstjerne?

Losby Gods søker en sprudlende servicehelt til vårt team i resepsjonen/konferanseavdelingen.
Du ser alltid, og setter alltid våre gjester i høysetet, og du gjør det med personlighet og finesse! Du vil jobbe på et av Norges fineste og mest ærverdige hotell, og synes historie og det å utøve vertskap er både gøy og motiverende.

Vi søker deg som tør å synes, tør å stille spørsmål og tar egne initiativ. I tillegg til godt humør, må du være profesjonell og personlig i ditt møte med gjester og kolleger, og du er opptatt av å skape magiske gjesteopplevelser fra gjesten kommer inn døren hos oss til de reiser.

Stillingen i resepsjonen/konferanseavdelingen hos oss innebærer å jobbe dag, kveld og hver tredje helg. Du liker å være «on-stage» og har et overblikk for detaljer samt er handlekraftig og løsningsorientert.

Vi er opptatt av at alle ansatte skal være motiverte og inspirerte slik at vi alle skal kunne møte kollegaer og gjester med et smil hver eneste dag.

Generelle datakunnskaper og forståelse for tekniske installasjoner er en fordel, og det er viktig at du liker å jobbe i team, samtidig som du fungerer godt alene. Erfaring fra lignende arbeid er ønskelig, men ingen betingelse. Viljen, samt evnen, til å lære nye ting er vel så bra.

Det er en forutsetning at du skriver og snakker norsk og engelsk. Søker må være over 20 år.
Du bør ha førerkort og disponere egen bil for adkomst til hotellet.

Søknad og CV sendes til resepsjons- og kursansvarlig, e.herrebroden@losbygods.no


Servitør til vår restaurant og selskapsavdeling – med mulighet for fast ansettelse

Vi søker etter servitører til vår restaurant og selskapsavdeling. Vi ser etter mennesker som er energiske, serviceinnstilte, blide og lærevillige. Arbeidstiden er dag og kveldstid, samt i helger.

Du må være over 21 år og disponere egen bil. All opplæring vil bli gitt, men dersom du har erfaring fra tidligere er dette et stort pluss. Restaurant og selskapsavdelingen på Losby Gods er en av de største avdelingene på huset. Det stilles høye krav til våre ansatte, fordi gjestene har høye forventinger. Det skal leveres et produkt av høy kvalitet og av høy servicegrad. Derfor må du som søker være motivert til å jobbe i et team som har fokus på dette og som har øye for det lille ekstra.

Søknad og CV sendes til restaurantsjef Nori, n.lahrache@losbygods.no

Del denne siden:

Til toppen ▴