Ledige stillinger


Strategisk plassert på et av Norges beste golfanlegg ligger Losby Gods med den over 170 år gamle hovedbygningen. Hotellet inneholder 70 værelser, restaurant, selskapslokaler, bar, innendørs golfsenter og en rekke møterom i varierende størrelser. Losby Gods ligger på Lørenskog, rett utenfor Oslo Sentrum i nydelige og landlige omgivelser.

«Engasjement og detaljer utgjør hele forskjellen» Denne visjonen gjør at vi jobber knallhardt hver dag på å fokusere på nettopp dette med engasjement, entusiasme, motivasjon og begeistring, og ikke minst detaljer, det lille ekstra, eller prikken over i’en om du vil.

Losby Gods er en arbeidsplass for ca. 100 forskjellige unike personligheter. Uten disse menneskene ville ikke Losby Gods vært det produktet det er i dag. Kanskje du også blir et medlem av vårt fantastiske team her på godset!

RENHOLDER

Søknadsfrist: Fortløpende
Kontaktperson / Søknad sendes til: Berit Rimstad (b.rimstad@losbygods.no)

Losby Gods søker en renholder til vår renholdsavdeling. Stilling både som tilkallingsvikar og mulig fast stilling. Kandidater vi leter etter er dedikerte og engasjerte, som liker å jobbe i team samtidig som de er i stand til å ta selvstendige avgjørelser.

Vi legger vekt på din erfaring fra lignende stillinger, at du er utadvendt og et utpreget ja-menneske. Vi er et team med høye ambisjoner og trenger kollegaer som både ivaretar hotellets høye standard og gjestenes forventninger, samtidig som å utføre forefallende arbeid.

Oppstart etter avtale, men gjerne så fort som mulig.

Arbeidsoppgaver  

Ønskede kvalifikasjoner

Personlige egenskaper

 

SERVITØR TIL VÅR RESTAURANT OG SELSKAPSAVDELING – med mulighet for fast ansettelse

Vi søker etter servitører til vår restaurant og selskapsavdeling. Vi ser etter mennesker som er energiske, serviceinnstilte, blide og lærevillige. Arbeidstiden er dag og kveldstid, samt i helger.

Du må være over 21 år og disponere egen bil. All opplæring vil bli gitt, men dersom du har erfaring fra tidligere er dette et stort pluss. Restaurant og selskapsavdelingen på Losby Gods er en av de største avdelingene på huset. Det stilles høye krav til våre ansatte, fordi gjestene har høye forventinger. Det skal leveres et produkt av høy kvalitet og av høy servicegrad. Derfor må du som søker være motivert til å jobbe i et team som har fokus på dette og som har øye for det lille ekstra.

Søknad og CV sendes til restaurantsjef Nori, n.lahrache@losbygods.no

Del denne siden:

Til toppen ▴