Andreas Tangen


Anbefalt antall: 6 - 17 personer
Gå til forespørsel

Andreas Tangen er et flott og moderne møterom på 35 kvadratmeter som passer for grupper på opptil 17 personer. Rommet er innredet med et stort, ovalt møtebord med eksklusive stoler rundt. Store vinduer sørger for svært gode lysforhold. Kombinert med lyse og duse farger på veggene og interiøret får rommet et profesjonelt, men samtidig vennlig uttrykk.

Møterommet Andreas Tangen er utstyrt med trådløst nett og opplegg for nødvendig teknisk utstyr. Konferanselokalet har en svært praktisk beliggenhet i hotellets 2. etasje, rett ved siden av kurs- og konferanseresepsjonen. Møterommet har inngang fra kurslobbyen hvor det er flere tilgjengelige toaletter, samt behagelige sofaer hvor dere kan mingle eller unne dere en velfortjent pause mellom øktene. Forsyn dere gjerne med en kopp nytraktet kaffe eller te og litt frisk frukt fra konferanseresepsjonen.

I konferanseresepsjonen ligger også mediasenteret vårt med tilgjengelig PC og printer. Ikke nøl med å ta kontakt med våre behjelpelige ansatte, hvis du trenger hjelp med teknisk utstyr, pausemat eller andre ting.

Dette konferanserommet er oppkalt etter Andreas Tangen, som var husmann, gartner og altmuligmann på godset i mange år. Etter at godseieren Lorentz Meyer Boeck døde fikk Andreas Tangen et nært, vennskapelig forhold til enken Kathrine Boeck.

Praktisk informasjon

Størrelse35 m²
Møtebord17 personer

Del denne siden:

Forespørsel


Vi skreddersyr din konferanse og tilpasser til dine behov. Skriv inn ønsket dato for arrangement, antall personer, og kort om deres behov, så sender vi et uforpliktende tilbud innen en time. Hjertelig velkommen til konferanse på Losby Gods!

Din henvendelse vil bli besvart i bookingkontorets åpningstider, som er mandag til fredag kl 08.00 - 16.00.

Dersom din henvendelse haster (utenom våre åpningstider) ber vi deg kontakte vår resepsjon på telefon 67 92 33 00.

Til toppen ▴