Cudrio Junior


Anbefalt antall: 2 - 13 personer
Gå til forespørsel

Cudrio Junior er et lyst og meget hyggelig møterom på 18 kvadratmeter med plass til opptil 13 personer. Dette rommet passer perfekt for mindre bedrifter og grupper som ønsker et intimt og trivelig møterom. Lokalet ligger i hotellets 3. etasje i nærheten av romfløyene. Det er innredet med et ovalt møtebord med behagelige stoler rundt, og har lyse farger på veggene og interiøret. På møterommet Cudrio Junior er det gode luft- og lysforhold, trådløst internett og opplegg for nødvendig teknisk utstyr.

Lokalet Cudrio Junior egner seg utmerket både som møterom og grupperom. Det ligger rett ved siden av kurs- og konferanselokalet Peder Cudrio, som er et av de større møterommene våre med plass til opptil 60 personer. Like i nærheten ligger også møterommet Karen Cudrio, med plass til opptil 30 personer. Kombiner gjerne to eller tre av Cudrio-rommene hvis dere planlegger gruppediskusjoner eller gruppearbeid (rommene må bookes separat).

Cudrio-rommene er oppkalt etter familien Cudrio, som eide Losby og store deler av Østmarka mot slutten av 1700-tallet. Peder Cudrio var en av hovedstadens mest vellykkede kjøpmenn, og drev eiendommene sine godt sammen med sin kone, Karen Cudrio. Etter at ekteparet døde overtok barnebarnet Andreas Lumholtz driften.

Praktisk informasjon

Størrelse18 m²
Møtebord13 personer

Del denne siden:

Forespørsel


Vi skreddersyr din konferanse og tilpasser til dine behov. Skriv inn ønsket dato for arrangement, antall personer, og kort om deres behov, så sender vi et uforpliktende tilbud innen en time. Hjertelig velkommen til konferanse på Losby Gods!

Din henvendelse vil bli besvart i bookingkontorets åpningstider, som er mandag til fredag kl 08.00 - 16.00.

Dersom din henvendelse haster (utenom våre åpningstider) ber vi deg kontakte vår resepsjon på telefon 67 92 33 00.

Til toppen ▴