Kammerset


Anbefalt antall: 2 - 6 personer
Gå til forespørsel

Kammerset er et av de nyeste møterommene på Losby Gods og ligger ved foten av trappen opp til Haakon VII suiten. Det er et lite og koselig møterom på 10 kvadratmeter med plass til inntil 6 personer. Kammerset passer godt som møterom for små grupper, foreninger og mindre avdelingsmøter.

Kammerset er smakfullt innredet på en måte som ivaretar godsets gamle tradisjoner. Samtidig møter det alle nåtidens krav til lys, lyd, luftkvalitet og trådløst internett. Rommet har lyse og behagelige farger på veggene, gode lysforhold og nydelig utsikt til den fredelige hagen som er vakker å hvile øynene på vinter, høst, sommer eller vår. I det ene hjørnet av rommet står en nostalgisk, gammel peis som kaster et historisk skjær over rommet.

Har du booket et av de større konferanselokalene, og planlegger å løse oppgaver, ha en lagkonkurranse, diskutere eller brainstorme i mindre grupper? La en av gruppene løse oppgavene sine på Kammerset, som passer utmerket som grupperom.

På Kammerset er det en intim og fortrolig atmosfære, som legger grunnlaget for mange gode og fruktbare samtaler. Inviter dine ansatte på et møte eller en gruppesamtale i et stemningsfullt og historisk møtelokale.

Praktisk informasjon

Størrelse10 m²
Møtebord6 personer

Del denne siden:

Forespørsel


Vi skreddersyr din konferanse og tilpasser til dine behov. Skriv inn ønsket dato for arrangement, antall personer, og kort om deres behov, så sender vi et uforpliktende tilbud innen en time. Hjertelig velkommen til konferanse på Losby Gods!

Din henvendelse vil bli besvart i bookingkontorets åpningstider, som er mandag til fredag kl 08.00 - 16.00.

Dersom din henvendelse haster (utenom våre åpningstider) ber vi deg kontakte vår resepsjon på telefon 67 92 33 00.

Til toppen ▴