Karl Johan


Anbefalt antall: 2 - 95 personer
Gå til forespørsel

Karl Johan er et lyst og moderne konferanselokale med behagelig utsikt mot golfområdet. Dette romslige og hyggelige møterommet på 90 kvadratmeter passer utmerket for møter, kurs, konferanser og seminarer for både store og små grupper på opptil 95 personer.

Karl Johan er et svært fleksibelt møterom som enkelt kan tilpasses bedriftens program og antall deltakere. Rommet har muligheter for flere ulike bordoppsett, som U-bord, skoleoppsett, møtebord og kino. Store vinduer på flere sider av lokalet bidrar til at mye dagslys slipper inn i rommet. Møterommet ligger stille og rolig plassert i venstre fløy i den nye delen av hotellet, og har svært god akustikk.

Har dere behov for å trekke litt frisk luft mellom møtene, har Karl Johan en egen balkong som kan benyttes fritt av deltakerne. Her kan dere strekke på bena og hvile øynene på golfbanens driving range.

Møtelokalet er oppkalt etter svenskekongen Karl Johan, som er en av mange celebre personer som har gjestet hotellet. Kongen var en hyppig gjest på Losby, og en god venn av Andreas Lumholtz som drev eiendommen fra 1797.

Praktisk informasjon

Størrelse90 m²
Skole60 personer
U-bord28 personer
Kino95 personer
Møtebord20 personer

Del denne siden:

Forespørsel


Vi skreddersyr din konferanse og tilpasser til dine behov. Skriv inn ønsket dato for arrangement, antall personer, og kort om deres behov, så sender vi et uforpliktende tilbud innen en time. Hjertelig velkommen til konferanse på Losby Gods!

Din henvendelse vil bli besvart i bookingkontorets åpningstider, som er mandag til fredag kl 08.00 - 16.00.

Dersom din henvendelse haster (utenom våre åpningstider) ber vi deg kontakte vår resepsjon på telefon 67 92 33 00.

Til toppen ▴