Kathrine Boeck


Anbefalt antall: 2 - 6 personer
Gå til forespørsel

Møterommet Kathrine Boeck er et hyggelig, lite lokale med historisk sus i veggene. Det er 22 kvadratmeter stort, og ligger i den eldste delen av godset. Lokalet er innredet med et rundt møtebord med plass til opptil 6 personer, og passer utmerket for mindre bedrifter, avdelinger og grupper som ønsker et intimt lokale med særpreg. Møterommet Kathrine Boeck egner seg også veldig godt som grupperom i forbindelse med gruppearbeid, brainstorming eller diskusjoner i mindre grupper.

Kathrine Boeck er et svært trivelig og inspirerende møterom med lyse farger på veggene og møblene. Det har god luftkvalitet og belysning, trådløst nettverk og opplegg for teknisk utstyr. Flere vinduer slipper inn oppkvikkende dagslys, og gir utsikt over hagen som er behagelig å hvile øynene på uansett årstid. Inntil den ene veggen står en sjarmerende, nostalgisk peis som vitner om at dette er et rom med mye historie.

Kathrine Boeck er et enkelt og elegant rom, som en gang i tiden var godseierinnens soverom. Ekteparet Kathrine og Lorentz Meyer Boeck er de eneste godseierne som har bodd fast på Losby Gods. Under deres eierskap var godset et populært samlingspunkt for hovedstadens elite, og fru Boeck sto i spissen for en rekke legendariske selskap og arrangementer.

 

Praktisk informasjon

Størrelse22 m²
Møtebord6 personer

Del denne siden:

Forespørsel


Vi skreddersyr din konferanse og tilpasser til dine behov. Skriv inn ønsket dato for arrangement, antall personer, og kort om deres behov, så sender vi et uforpliktende tilbud innen en time. Hjertelig velkommen til konferanse på Losby Gods!

Din henvendelse vil bli besvart i bookingkontorets åpningstider, som er mandag til fredag kl 08.00 - 16.00.

Dersom din henvendelse haster (utenom våre åpningstider) ber vi deg kontakte vår resepsjon på telefon 67 92 33 00.

Til toppen ▴