Lia


Anbefalt antall: 2 - 13 personer
Gå til forespørsel

Lia er et helt nytt og moderne møterom, i tradisjonsrike og sjarmerende omgivelser. Lokalet på 17 kvadratmeter passer utmerket for små og mellomstore bedrifter, grupper og foreninger på inntil 13 personer.

Konferanselokalet Lia har en stilren innredning, og en lys og lett atmosfære. Rommet er utstyrt med et ovalt styrebord med behagelige stoler rundt, trådløst internett og opplegg for moderne teknisk utstyr. Vinduene med utsikt mot golfbanens driving range og den gamle husmannsplassen Lia bidrar til at rommet er godt opplyst.

Møterommet ligger i hotellets 2. etasje, rett ved kursresepsjonen og kurslobbyen. Her byr vi på kaffe, te og frisk frukt til fri disposisjon gjennom hele dagen. I kurslobbyen ligger også flere toaletter, samt sofaer og myke lenestoler hvor dere kan samle krefter eller mingle mellom møtene. Her ligger også mediasenteret vårt med PC tilkoblet internett og printer. Oppstår det utfordringer, spørsmål eller ønsker i løpet av dagen står våre medarbeidere gjerne til disposisjon.

Lia var en av mange husmannsplasser som lå under Losby, og akkurat denne plassen har en spesielt interessant historie. Mange hevder at husmannen på Lia på 1800-tallet, Hans Gulbrandsen, var sønnen til den svenske kongen Karl Johan som var en hyppig gjest på godset.

Praktisk informasjon

Størrelse17 m²
Møtebord13 personer

Del denne siden:

Forespørsel


Vi skreddersyr din konferanse og tilpasser til dine behov. Skriv inn ønsket dato for arrangement, antall personer, og kort om deres behov, så sender vi et uforpliktende tilbud innen en time. Hjertelig velkommen til konferanse på Losby Gods!

Din henvendelse vil bli besvart i bookingkontorets åpningstider, som er mandag til fredag kl 08.00 - 16.00.

Dersom din henvendelse haster (utenom våre åpningstider) ber vi deg kontakte vår resepsjon på telefon 67 92 33 00.

Til toppen ▴