Lorentz Meyer Boeck


Anbefalt antall: 2 - 12 personer
Gå til forespørsel

Lorentz Meyer Boeck er et flott konferanselokale på 30 kvadratmeter. Det passer utmerket til små og mellomstore bedrifter, avdelingsmøter og kurs med opptil 12 deltakere. Rommet er utstyrt med et ovalt møtebord med behagelige stoler, trådløst nett og er tilrettelagt for nødvendig teknisk utstyr.

Møterommet Lorentz Meyer Boeck har en avslappet stil med rødt teppe, grønne vegger og interiør i harmoniske farger. En gammeldags, vakker peis inntil den ene veggen skaper en nostalgisk atmosfære i rommet. Flere store vinduer sørger for at mye dagslys slipper inn i værelset, og gir en beroligende og inspirerende utsikt over de vakre, fargerike naturomgivelsene. Konferanselokalet har også en stor tilhørende balkong som kan benyttes fritt av deltakerne.

Lorentz Meyer Boeck blir også kalt for «Ordførerrommet». Det er oppkalt etter en av Losby Gods’ mest kjente eiere, og Lørenskogs første ordfører. Lorentz Meyer Boeck og kona Kathrine Boeck er de eneste godseierne som har bodd fast på godset. Tiden under deres eierskap fra 1893-1936 regnes som godsets storhetstid, med en rekke sosiale arrangementer som tiltrakk seg flere av Christianias mest renommerte borgere.

La deg inspirere av historien og omgivelsene, og arranger et inspirerende møte eller kurs i det flotte og staselige konferanselokalet Lorentz Meyer Boeck.

Praktisk informasjon

Størrelse30 m²
Møtebord12 personer

Del denne siden:

Forespørsel


Vi skreddersyr din konferanse og tilpasser til dine behov. Skriv inn ønsket dato for arrangement, antall personer, og kort om deres behov, så sender vi et uforpliktende tilbud innen en time. Hjertelig velkommen til konferanse på Losby Gods!

Din henvendelse vil bli besvart i bookingkontorets åpningstider, som er mandag til fredag kl 08.00 - 16.00.

Dersom din henvendelse haster (utenom våre åpningstider) ber vi deg kontakte vår resepsjon på telefon 67 92 33 00.

Til toppen ▴