Thomas Heftye


Anbefalt antall: 22 - 70 personer
Gå til forespørsel

Thomas Heftye er et av våre mest populære møterom. Konferanselokalet på 70 kvadratmeter passer for både små og store bedrifter, foreninger og grupper på mellom 20 og 70 personer. Thomas Heftye er et fleksibelt møterom med muligheter for både skoleoppsett, U-bord, kino og møtebord. Det egner seg svært godt for både kurs, seminarer, årsmøter og avdelingsmøter.

Thomas Heftye ligger i hjertet av konferanseområdet, med kort vei til konferanseresepsjonen og lobbyen. Her kan dere forsyne dere med forfriskninger som kaffe, te og frukt gjennom hele dagen. Ved kursresepsjonen ligger også toaletter, behagelige sittegrupper og mediasenteret vårt med PC og printer med internettilgang.

Konferanselokalet har en helt spesiell atmosfære. Lune farger på veggene og interiøret skaper en avslappende stemning, mens god takhøyde og flere store vinduer gir følelsen av et lyst og åpent rom. På den ene siden er Thomas Heftye et moderne møtelokale med tilgang til teknisk utstyr som projektor, lerret og flippover. Du har selvfølgelig tilgang til trådløst internett, og det er svært gode lyd- og luftforhold.

På den andre siden får du et innblikk i hvordan godset så ut i gamle dager. En del av den opprinnelige, gamle ytterveggen fra gamlegodset ligger blottlagt i dette rommet, og markerer et interessant skille mellom gammelt og nytt. Lokalet er oppkalt etter en av godsets tidligere eiere, Thomas Heftye.

Praktisk informasjon

Størrelse70 m²
Skole40 personer
U-bord28 personer
Kino70 personer
Møtebord20 personer

Del denne siden:

Forespørsel


Vi skreddersyr din konferanse og tilpasser til dine behov. Skriv inn ønsket dato for arrangement, antall personer, og kort om deres behov, så sender vi et uforpliktende tilbud innen en time. Hjertelig velkommen til konferanse på Losby Gods!

Din henvendelse vil bli besvart i bookingkontorets åpningstider, som er mandag til fredag kl 08.00 - 16.00.

Dersom din henvendelse haster (utenom våre åpningstider) ber vi deg kontakte vår resepsjon på telefon 67 92 33 00.

Til toppen ▴