Haakon-suiten


Tilbring natten i sengen til Kong Haakon VII, i hotellets mest eksklusive suite
Gå til bestilling

Haakon-suiten er det eneste hotellrommet i den gamle delen av Losby Gods som stammer fra 1850. Rommet er smakfullt innredet med duse farger, og har store vinduer som slipper inn mye dagslys. Suiten har en separat spisestue og salong, og et stort bad med dusj, badstue og boblebad med store speilvinduer ut mot fontenen ved hovedinngangen. Balkongen utenfor salongen har fantastisk utsikt over hagen, skogen og golfbanen.

I soverommet står godsets stolthet, Kong Haakon VII sin seng fra godsets storhetstid. Kongen var en hyppig gjest på Losby Gods, og deltok ofte i den prestisjefylte elgjakten. På grunn av sin uvanlige høyde på 1,90 fikk han en spesiallaget seng, som du nå kan tilbringe natten i. Madrassen er håndlaget av Hästens, som er kjent for å lage eksklusive senger og madrasser av ypperste kvalitet.

Haakon-suiten er utstyrt med TV, buksepresse, hårføner og velværeprodukter fra Elm Organics Norge, samt en Nespressomaskin så du kan nyte en kaffe i boblebadet eller på balkongen. Gratis Wifi og herregårdsfrokost i vår hyggelige restaurant er inkludert.

Haakon-suiten passer utmerket til spesielle anledninger, eller når du vil unne deg litt velfortjent, kongelig luksus.

Detaljer

Størrelse75 m²
FasiliteterTV, strykejern, buksepresse, kaffemaskin, badstue, boblebad, velværeprodukter fra ELM organics og balkong
Pris fra5500,-

Del denne siden:

Praktisk informasjon

Innsjekking fra kl 15:00

Utsjekking kl 11:00 mandag – lørdag / kl 12:00 søndag

Alle værelser har wifi, strykejern, hårføner, romslige bad og inkluderer en stor herregaardsfrokost i vår restaurant

Til toppen ▴