Høytid og festdager


Ta med familie og venner til en hyggelig feiring på Losby Gods.

Året består av mange høytider, markeringer og familiedager som er verdt å feire sammen med de du er glad i. Det beste med slike dager er at det er en utmerket anledning til å samle familie og venner til hyggelig samvær rundt bordet. Losby Gods har lange tradisjoner og erfaring med å arrangere selskap for store og små grupper. Mange har allerede skapt en familietradisjon rundt våre høytidsfeiringer og festdager, og kommer igjen år etter år.

God mat og drikke er en viktig del av fester og feiringer, og vi serverer hjemmelaget mat som passer til alle anledningen og selskapet. La mor eller far komme til dekket bord når vi markerer morsdag og farsdag, eller tilbring en romantisk kveld med nydelig mat og drikke på Valentine’s Day. La oss stå for maten og stemningen en søndag i advent, eller ta med hele familien på en deilig 17.mai – lunsj. Vi dekker bordet og serverer god mat og drikke, så dere kan senke skuldrene og nyte dagen og hverandre.
Lag deres egne tradisjoner sammen med oss, og tilbring høytider og festdager på Losby Gods i tradisjonsrike og naturskjønne omgivelser.

Velkommen til feiring på Losby Gods!

Del denne siden:

Til toppen ▴