Compagniet Bar


Et nytt kapittel i Losbys historie - der nye tradisjoner skapes
Gå til forespørsel

Myke sittegrupper, biljardbord, shuffelboard og dartspill – velkomment til Compagniet bar på Losby Gods. Nyt hele eller deler av kvelden i eksklusive, men samtidig avslappende omgivelser.

Synk ned i behagelige salonger og sittegrupper, eller ved baren hvor bartenderen fyller glassene med edle dråper. Arranger en uhøytidelig konkurranse på våre 2 biljardbord, 2 shuffleboards og dartskive.

Gjør selskapet til en helt spesiell opplevelse med en aperitiff i Compagniet, eller avslutt kvelden med en morsom spillekveld som gjestene dine sent vil glemme. Skjult et sted i rommet befinner det seg også en «hemmelig» dør. Den fører inn til Herresæte – vårt nye og flotte Chambre Séparée som kan leies til middagsselskap.

Inspirasjonen til navnet «Compagniet» fikk vi fra de tre forretningsmennene og svogerne Thorvald Meyer, Thomas Heftye og Thomas Sewell. De var eiere av Losby i perioden 1855—1859, tilhørte en av landets mest velstående familier, og dannet selskapet «Laasby Compagni».

Compagniet og Herresæte kan også leies for hele kvelden, eller for noen timer til ditt selskap. Send oss en forespørsel dersom du ønsker å leie lokalene eksklusivt.

Åpningstider i Compagniet bar:

Mandag–torsdag: 17.00–01.00
Fredag–lørdag:     17.00–02.00
Søndag:                   Stengt

I sommerferien vil Compagniet bar være åpen etter behov. 

Compagniet egner seg for eksempel for:

 

Del denne siden:

Forespørsel


Send inn skjema til vår booking dersom du ønsker mer informasjon om muligheter og priser for leie av Compagniet.

Din henvendelse vil bli besvart i bookingkontorets åpningstider, som er mandag til fredag kl 08.00 - 16.00.

Dersom din henvendelse haster (utenom våre åpningstider) ber vi deg kontakte vår resepsjon på telefon 67 92 33 00.

Til toppen ▴